Η Κύρωση κατά της Ρωσίας που σκέφτηκε ο Μπάιντεν…δεν θα τη σκεφτόταν ούτε ο Πούτιν!

0
209

Εκτός των άλλων με αυτόν τον τρόπο, οι Ρώσοι ολιγάρχες τώρα θα αναγκάζονται να κρατάνε τα λεφτά και την περιουσία τους στην Ρωσία! Κάνοντας έτσι ένα τεράστιο δώρο στον Πούτιν, αφού μέχρι σήμερα οι ολιγάρχες μόνο με πώληση χρυσού μπορούσαν να βγάλουν τα λεφτά τους!

Το εμπάργκο στο ρωσικό χρυσό και η συνεχιζόμενη αυτοκτονία της Δύσης.

Αυτή την κύρωση κατά της Ρωσίας που σκέφτηκε ο Μπάιντεν, δεν θα τη σκεφτόταν ούτε ο Πούτιν

Μόνο ένας νοσηρός νους θα σκεφτόταν τη νέα ακύρωση που φαίνεται ότι αποφασίζουν οι ηγέτες των G7 κατά της Ρωσίας.

Μετά την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων κυρώσεων, για λογαριασμό του Πούτιν φυσικά, που έχουν εκτινάξει το εμπορικό ισοζύγιο της Ρωσίας ενώ παράλληλα έχουν καταβαραθρώσει τις Δυτικές οικονομίες, τώρα έρχεται και η απόφαση για επιβολή εμπάργκο στον ρωσικό χρυσό.

Μία κίνηση που είναι βέβαιο πως θα αποδειχθεί ακόμα πιο αποτυχημένη από τις προηγούμενες αποφάσεις για περιορισμό της Ρωσικής οικονομίας.

Με απλά λόγια, η τιμή του χρυσού θα αυξηθεί, τα αποθέματα της Ρωσίας θα αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη αξία και ως γνωστόν, ο χρυσός δεν είναι πετρέλαιο για να κυνηγάς τα πλοία που το μεταφέρουν. Ούτε είναι φυσικό αέριο για να μπορείς να κλείνεις την στρόφιγγα.

Δηλαδή, η Ρωσία θα μπορεί να πουλά το χρυσό της ακόμα πιο ακριβά, σε τρίτες χώρες που στην συνέχεια θα τον διακινούν όπως αυτές νομίζουν. Όπως για παράδειγμα γίνεται με το ρωσικό πετρέλαιο και την Ινδία η οποία εξελίσσεται στο μεγαλύτερο διαμετακομιστικό κέντρο παραγώγων ρώσικου πετρελαίου.

Το πλέον εξωφρενικό;

Ένα πρόβλημα είχε ο Πούτιν: Τους ολιγάρχες που έβγαζαν τα λεφτά τους έξω από τη χώρα μέσω χρυσού. Του το έλυσε και αυτό ο Μπάιντεν.

Βλέποντας τα πραγματικά αποτελέσματα του συνόλου των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί μέχρι σήμερα κατά της Ρωσίας αλλά και την βεβαιότητα ότι το εμπάργκο Ρωσικού χρυσού θα εξελιχθεί σε μεγαλύτερο φιάσκο, αρχίζουμε πραγματικά να αναρωτιόμαστε μήπως όλοι αυτοί οι τύποι είναι στην πραγματικότητα πράκτορες του Πούτιν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here