Αύριο Κυριακή 01/09/19, θα διεξαχθούν οι εκλογές για τα μέλη του Προεδρείου του ΔΣ και για τα μέλη των Επιτροπών Οικονομικής και Ποιότητα Ζωής.

0
356

Εκλογές για τα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και για τα  μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων που θα απαρτίσουν την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, θα διεξαχθούν μεταξύ των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων, την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, στις  10.30 το πρωί, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.

Στη συνεδρίαση θα προεδρεύει ο κ. Ευάγγελος Αυλήτης ως ο πρώτος σε ψήφους εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Θωμάκος, θα προτείνει πρόεδρο από τον συνδυασμό του, από τη μείζονα αντιπολίτευση προτείνεται ο αντιπρόεδρος και ακολουθεί πρόταση από τους υπόλοιπους συνδυασμούς για τον γενικό γραμματέα. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα κληθούν να συμφωνήσουν ή όχι με τις προτάσεις αυτές.

Όσοι εκ των «ισχυρών» δεν εκλεγούν αυτή την Κυριακή προφανώς θα ανακοινωθεί το όνομα τους προσεχώς με τον  ορισμό των αντιδημάρχων από τον δήμαρχο ή μετά τη συνεδρίαση του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα συγκροτηθούν σε σώμα και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.

Σε δικές τους συνεδριάσεις θα συσταθούν σε σώμα και τα προεδρεία των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς, Ν. Ερυθραίας και Εκάλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here