Βίντεο-Φωτιά κατά Μητσοτάκη ανάρτησε ο Αλέξης Τσίπρας!

0
255

Αποκαλυπτικό βίντεο με δηλώσεις του Πρωθυπουργού ανάρτησε πριν λίγο ο Αλέξης Τσίπρας, στο οποίο ο πρωθυπουργός δηλώνει πως δεν έχει ενδείξεις για μεγαλύτερη θνησιμότητα όσων μένουν εκτός ΜΕΘ την στιγμή που είχε ενημερωθεί για αυτό το θέμα από τη μελέτη Τσιόδρα.

Το «άδειασμα»…της κ. Γκάγκα!

«Κάθε εβδομάδα έχουμε συνάντηση με τον πρωθυπουργό…ο ίδιος έχει ζητήσει να βλέπει όλα τα δεδομένα»…αποκάλυψε η κ. Γκάγκα, αδειάζοντας ουσιαστικά μεγαλοπρεπώς τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος την 1η Δεκεμβρίου από το βήμα της Βουλής δήλωνε ότι δεν υπάρχει κάποια «ένδειξη» ότι είναι μεγαλύτερη η θνησιμότητα στους ασθενείς εκτός ΜΕΘ.

Υπενθυμίζεται πως ο Θεόδωρος Λύτρας, που συνυπογράφει τη μελέτη, σε αναρτήσεις του στο Twitter αλλά και στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην «Εφ.Συν.» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ότι:

«Προφανώς και ενημερώσαμε αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις και μάλιστα σε ανώτατο επίπεδο.  Εάν δεν το είχαμε κάνει, εάν δεν είχαμε ενημερώσει και απλά είχαμε στείλει τη μελέτη για δημοσίευση, εμείς θα ήμασταν τώρα υπόλογοι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here