Βαγγέλης Βενιζέλος: Διαπιστευτήρια!…του Γιώργου Λακόπουλου από το «ieidiseis.gr»

0
235

Π.χ., Χάρη στον Ευάγγελο Βενιζέλο θα ενημερωθούν τα 47 μέλη του – κυρίως η Ομάδα Κρατών κατά της Διαφθοράς – για την Τεχνική μετατροπής μιας Νόμιμης Εισαγγελικής Έρευνας σε…Σκευωρία…

Βαγγέλης Βενιζέλος: Διαπιστευτήρια

Απίστευτος Μητσοτάκης: Όσους καραβοτσακισμένους πρώην ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να βολέψει στην κυβέρνησή του, τους στέλνει…εξορία.

Μετά την πολυμήχανη Διαμαντοπούλου – που δεν έχει τύχη στην εγχωρία πολιτική σκηνή – στέλνει και τον Βενιζέλο στη γωνία να δει αν έρχεται.

Τον έβαλε στην Επταμελή ομάδα «υψηλού επιπέδου» του Συμβουλίου της Ευρώπης, που θα εισηγηθεί το ρόλο του, του Συμβουλίου, στο μέλλον.

Πιάσε τ’ αυγό και κούρεψε το.

Νέο «επικό» σκίτσο Αρκά! «Πιάσ' τ' αυγό και κούρευ' το» το σχέδιο της κυβέρνησης! - TheCaller

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν έχει τα προσόντα για την αποστολή που αναλαμβάνει.

Μπορεί να μην κάνει για την πολιτική – όπως απέδειξε ως Υπουργός και Αρχηγός κόμματος – αλλά του πάνε γάντι οι θεωρητικές αναζητήσεις και θα διαπρέψει.

Έτσι ο κορυφαίος Ευρωπαϊκός Θεσμός Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καταφύγιο των αδικημένων από τα πολιτικά συστήματα και φρουρός της εφαρμογής Δίκαιου, θα επωφεληθεί από τις ιδιαιτέρες γνώσεις του σε κρίσιμους τομείς νομικής αλχημείας.

Π.χ., Θα ενημερωθούν τα 47 μέλη του – κυρίως η Ομάδα Κρατών κατά της Διαφθοράς – για την τεχνική μετατροπής μιας νόμιμης εισαγγελικής έρευνας σε…σκευωρία.

Πώς μια Εισαγγελέας που δεν αναγνώριζε το ακαταδίωκτο πολιτικών και ερεύνησε τις καταγγελίες που δέχθηκε για ενδεχόμενη εμπλοκής του στο σκάνδαλο Novartis, έγινε… κατηγορούμενη.

Ποιος άλλος θα τους εξηγήσει καλύτερα γιατί οι προστατευόμενοι μάρτυρες, από θεσμός απονομής Δικαιοσύνης που στηρίζουν θερμά, το Ευρωκοινοβούλιο, η Κομισιόν και το ίδιο το Συμβούλιο, γίνονται «κουκουλοφόροι»;

Από ποιον θα μάθουν ότι οι αριθμοί που υπάρχουν σε δικογραφία πολιτικού προσώπου που ερευνά η Βουλή, παραπέμπουν σε τηλέφωνο και όχι σε τραπεζικό λογαριασμό;

Στα Δημοσιονομικά θα ενημερωθούν πώς μια κοινοτική απόφαση για «κούρεμα» ομόλογων του ιδιωτικού τομέα ανά τον πλανήτη, στην Ελλάδα θα επεκταθεί σε κούρεμα και του δημοσίου τομέα και θα σακατέψει ασφαλιστικά Ταμεία, ΟΤΑ και ΑΕΙ.

Θα μάθουν επίσης πώς αυτό που στη θεωρία απαγορεύει την είσπραξη φόρων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, στην κυβερνητική πράξη μετατρέπει τη ΔΕΗ σε εισπρακτικό φορέα του ΕΝΦΙΑ.

Είναι επίσης ο καλύτερος να τους εξηγήσει πώς ένας υπουργός αναγγέλλει την κατάργηση δημοψηφίσματος…ερήμην του Πρωθυπουργού!

Ο νέος Εθνικός Εκπρόσωπος στην συγκεκριμένη Επιτροπή του Συμβουλίου, θα τους διευκολύνει, αν στα διαπιστευτήριά του συμπεριλάβει και δυο επιστολές.

Μια που έστειλε στη Φώφη Γεννηματά, ως Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο συνάδελφός του σε Υπουργικά Συμβούλια Νίκος Σηφουνάκης και μια αντίστοιχη στη Βουλή ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Τσιρώνης.

Ο εκπρόσωποι των κρατών-μελών θα απολαύσουν τον συναρπαστικό λόγο του Έλληνα που μπορεί να μετακινήσει, με τη μαγεία της φραστικής του ανωτερότητας, ακόμη και βουνά.

Αρκεί να μην του αναθέσουν να μεταφέρει κάτι στην πράξη!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here