Βαξεβάνης: Ο Φρουζής απαίτησε να μην ασχολούμαι με τα σκάνδαλα της υγείας για να μου δίνει διαφήμιση και φυσικά τον έστειλα στον αγύριστο…

0
370

Μετά από τις αλλεπάλληλες αντιφάσεις στις οποίες έπεσε ο Κ. Φρουζής κατά την εξέτασή του στην Προανακριτική, αφού απέτυχε παντού, είπε να πετύχει τουλάχιστον χτυπώντας τον βασικό του εχθρό, την εφημερίδα (και τον γράφοντα) που πρωταγωνίστησε στις αποκαλύψεις για τη Novartis.

Υποστήριξε λοιπόν πως έδωσε διαφήμιση στο HOT DOC αλλά μετά σταμάτησε, ενώ με συνάντησε και τρεις φορές.

Είπε συγκεκριμένα ο Φρουζής

«Δώσαμε διαφήμιση στο HOT DOC και στο ίδιο φύλο του HOT DOC που έβαλε τη διαφήμιση η Novartis είχε κάνει δημοσίευμα κατά της Pfizer με αποτέλεσμα να μου διαμαρτυρηθεί η ανταγωνίστρια εταιρεία ότι έκανα πληρωμένη καταχώρηση.

Έτσι δεν ξαναέκανα διαφήμιση, του διαμαρτυρήθηκα και αυτός έκανε προσεγγίσεις λέγοντας μου έκανε λάθος αλλά δεν έδωσε άλλη διαφήμιση. Τον έχω δει πάνω από 3 φορές»

Πολύ πριν τον Φρουζή, την κατηγορία αυτή εξαπέλυσε ο Άδωνης Γεωργιάδης, όταν ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις.

Ας πάμε πρώτα στα πραγματικά γεγονότα.

Όπως αναφέρεται στα ημερολόγια του Φρουζή (το έχει δημοσιεύσει το Documento), υπήρξε συνάντηση μαζί του, όταν ήταν προέδρος του ΣΦΕΕ, εκπροσωπούσε δηλαδή τη φαρμακοβιομηχανία.

Η συνάντηση έγινε παρουσία ενός ακόμη ατόμων και αφορούσε ενημέρωση που ήθελε να κάνει λόγω της παρεξηγημένης εικόνας που θεωρούσε ότι είχαμε για την πολιτική του φαρμάκου.

Στο HOT DOC υπήρχαν τα πρώτα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν το ρόλο του Μανιαδάκη και των εταιρειών της συζύγου του, χωρίς να ξέρουμε ακόμη ότι πρόκειται για «σκάνδαλο Novartis».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here