ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Alpha. Η κυβέρνηση έρχεται πολύ αργά και με μικρό πακέτο να αντιμετωπίσει την κρίση.

0
576

«Η δική μας λογική είναι να στηριχθεί σήμερα η μικρομεσαία επιχείρηση», όπως και οι εργασιακές σχέσεις και οι μισθοί, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στο επίκαιρο-ποιημένο πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι» για να συμπληρώσει πως η κυβέρνηση κάνει κάτι άλλο.

«Επιδοτεί την αναστολή της εργασίας και όχι την ίδια την εργασία», είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «έρχεται πολύ αργά και με πολύ μικρό πακέτο να αντιμετωπίσει μία κρίση που απειλεί να μας βυθίσει σε μια πολύ βαθιά ύφεση».

Θετική εξέλιξη η πρόταση της Κομισιόν

Κληθείς να σχολιάσει την πρόταση της Κομισιόν για το ταμείο ανάκαμψης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για μία θετική εξέλιξη για όλο τον ευρωπαϊκό νότο που γίνεται και εξ ανάγκης, όπως είπε.

Για πρόωρες εκλογές

Ερωτηθείς για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «δεν ανοίξαμε εμείς αυτή τη συζήτηση» για να προσθέσει ότι σε αυτή τη φάση που δεν έχουμε σταματήσει ακόμα νεκρούς από τον κορωνοϊό, «αυτή η συζήτηση που ξεκίνησε από το εσωτερικό της ΝΔ φανερώνει τον κυνισμό και τον τυχοδιωκτισμό όσων την άνοιξαν».

Είμαι ανήσυχος για τα εθνικά θέματα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε να δηλώσει “ανήσυχος” σε ό,τι αφορά στα εθνικά ζητήματα, κάνοντας λόγο για ποιοτική αναβάθμιση του επιπέδου της τουρκικής προκλητικότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here