ΒΕΤΟ στη Νέα Δημοκρατία βάζει ο Κώστας Καραμανλής!

0
180

Φρένο σε ενδεχόμενη συνεργασία ή προσχώρηση του Β. Βενιζέλου στη Νέα Δημοκρατία βάζει ο Κώστας Καραμανλής!

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη την κατηγορηματική αντίθεσή του σε μια τέτοια εξέλιξη, θέτοντας «βέτο» σε οποιαδήποτε προσέγγιση με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα με την ευθεία προειδοποίησή του -«αν έρθει στη Νέα Δημοκρατία ο Βενιζέλος, θα φύγω εγώ»- δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας ως προς τις προθέσεις του.

Τα σενάρια που διακινήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες κι έκαναν λόγο για προσέγγιση Νέας Δημοκρατίας-Β. Βενιζέλου έχουν προκαλέσει αναστάτωση στο εσωτερικό της παράταξης, ιδίως δε στην πτέρυγα των Καραμανλικών.

Για τους τελευταίους ο Βενιζέλος αποτελεί «κόκκινο πανί», καθώς τόσο ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όσο και στη συνέχεια ως απλός βουλευτής επιχείρησε κατ’ επανάληψη να διαβάλει και να απαξιώσει τον Κ. Καραμανλή.

Υπηρετώντας τη σημιτική άποψη, θέλησε να φορτώσει όλες τις ευθύνες για την οικονομική κρίση και τα Μνημόνια στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας της περιόδου 2004-2009.

Ορισμένες μάλιστα φορές το έκανε με απροκάλυπτο και χυδαίο πολιτικά τρόπο, αγνοώντας σκοπίμως τα πραγματικά στοιχεία από την πορεία της οικονομίας στα προ Μνημονίων χρόνια.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here