ΒΟΜΒΑ Γερουλάνου: Ν’ αλλάξει ηγεσία το ΠΑΣΟΚ, κινδυνεύουμε να γίνουμε Ποτάμι.

0
429

Θέμα αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ  έθεσε ο κ. Παύλος Γερουλάνος στη διάρκεια της ομιλίας του σήμερα  στο συνέδριο του κόμματος που πραγματοποιείται στο ΣΕΦ.

Επίσης, ο κ. Γερουλάνος στην ομιλία του έθεσε και θέμα απαρτίας του συνεδρίου, ερωτώντας κατά πόσο μπορεί το σώμα λόγω της χαμηλής συμμετοχής να πάρει  αποφάσεις.

Ο Παύλος Γερουλάνος μιλά στο 11ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019. Πραγματοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Στο συνέδριο συμμετέχουν τα μέλη της Κ.Ο.Ε.Σ, οι εκλεγμένοι σύνεδροι του προηγούμενου Συνεδρίου ΠΑ.ΣΟ.Κ του 2015 καθώς και οι σύνεδροι μέλη ΠΑ.ΣΟ.Κ του 2ου Συνεδρίου Κινήματος Αλλαγής του 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

«Θέλουμε ηγεσία με αυτοπεποίθηση που συνθέτει και δεν διχάζει. Τέτοια ηγεσία δεν έχουμε. Ψηφίστε ότι θέλετε σήμερα. Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει απαρτία. Είστε με αυτούς που θα θάψουν το ΠΑΣΟΚ ή με αυτούς που θα το αναγεννήσουν;»….ήταν το μήνυμα που έστειλε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Γερουλάνος.

«Και όταν υπάρχει τέτοιο χάσμα μεταξύ ηγεσίας και κοινωνίας, η σφραγιδοποίηση είναι το πρώτο βήμα για το οριστικό κλείσιμο. Χωρίς το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής μπαίνει με σιγουριά στις όχθες που χάραξε το Ποτάμι. Γι’ αυτό, το πέμπτο που χρειάζεται να κάνουμε αν θέλουμε να κλείσουμε το χάσμα είναι να αλλάξουμε ηγεσία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γερουλάνος και πρόσθεσε:

«Όχι για να υπηρετήσουμε προσωπικές φιλοδοξίες αλλά για να υπηρετήσουμε συλλογικές ανάγκες. Ηγεσία με αυτοπεποίθηση όπως αυτή που αξίζει σε έναν λαό περήφανο, ανοιχτή σε διαφορετικές απόψεις, που συνθέτει και δεν διχάζει Ακόμα και όταν ακούγονται διαφορετικές φωνές. Που αντιλαμβάνεται την πολιτική αντιπαράθεση ως οξυγόνο Και τη δημοκρατία ως μόνο πολιτικό εργαλείο σεβασμού και κύρους Εργαλείο ελευθερίας Δεν έχουμε τέτοια ηγεσία σήμερα».

«Μας ζητούν να θάψουμε το ΠΑΣΟΚ με προσυνεδριακές απειλές, προσωπικούς χαρακτηρισμούς, σας έφερα εδώ 2.000 υπογραφές που είναι περισσότερες από αυτό εδώ το Σώμα»….ανέφερε κατά την έναρξη της ομιλίας του.

Ο  ίδιος τόνισε ότι «τη μάχη κερδίζει αυτός που την δίνει. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο τα λάθη του. Γιατί μιλάμε μόνο για ΠΑΣΟΚ έξω και γι’ αυτό βάλαμε στα ψηφοδέλτια τον ήλιο, έτσι δεν είναι σύντροφοι;», διερωτήθηκε, σημειώνοντας ότι ιδεολογικός αντίπαλος του κόμματος είναι η ΝΔ και πολιτικός ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τους αντιφρονούντες, ενώ εκδόθηκαν 4.000 κάρτες συνέδρων, περίπου 1.050 είχαν δοθεί μέχρι νωρίς το μεσημέρι.

Δείτε το βίντεο από την ομιλία του Παύλου Γερουλάνου:

Ζωντανά η ομιλία του Παύλου Γερουλανου στο 11ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Gepostet von thecaller.gr am Sonntag, 24. November 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here