ΒΟΜΒΑ ΝΟΒΑΡΤΙΣ! To FBI αποκάλυψε λογαριασμό Έλληνα πολιτικού με εκατομμύρια ευρώ στην Ελβετία και αυτό είναι μόνο το 10% του σκανδάλου!!!…του Γιάννη Ντάσκα.

0
420

Τι άλλο θα έπρεπε να καταθέσει στο πρωτο μισό μέρος της κατάθεσής του ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Αγγελής για να πέσουν…τσιμέντα σε πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία;

Είπε ότι το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ «είναι μια πολύ βρώμικη υπόθεση, της οποίας το 90% είναι ΣΗΜΕΡΑ κρυμμένο κάτω από το νερό».

Και είπε ότι «στο ταξίδι της Βιέννης οι Αμερικανοί τους είπαν για λογαριασμό συγγενικού προσώπου Έλληνα πολιτικού στην Ελβετία. Οι εκπρόσωποι του FBI τους είπαν «εμείς σας δίνουμε την πληροφορία. Δική σας δουλειά είναι να βρείτε τον λογαριασμό, αφού είχε παύσει η δικαστική συνδρομή»

Κοντολογής: ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΠΡΟΣΩΠΟ είναι αναμεμειγμένο σύμφωνα με τα στοιχεία του FΒΙ και αυτό έστω και με αυτόν το τρόπο οι Αμερικανοί ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ στους Έλληνες εισαγγελείς!!!

Ο κ. Αγγελής έχει ήδη καταθέσει αναφορά και αναφέρει ήδη τα στοιχεία αυτά και μάλιστα με όνομα κορυφαίου πολιτικού ως «κατονομαζόμενος μεν ,αλλά χωρίς την επιβεβαίωση δια της δικαστικής οδού της συνδρομής».

Ηδη διάφορα ΜΜΕ εξαιτίας της εγκληματικής συμπεριφοράς της Ελληνικής πολιτείας(μη δικαστική συνδρομή,καθυστερήσεις ετών κλπ) αναφέρονται σε λογαριασμό ΕΝΟΣ μόνο πολιτικού ύψους 13. εκατομμυρίων ευρώ!!!

Ο κ. Αγγελής στην προανακριτική έκανε λόγο για τροφοδότη λογαριασμό και μικροποσό των 30.000 δολλαρίων ή ευρώ,αναφέροντας και πολιτικό ,χωρίς όμως να πει αν τα χρήματα είναι νομίμως δικαιολογημένα ή όχι.

Προφανώς η ΝΟΒΑΡΤΙΣ διαχειρίζεται στους λογαριασμούς αυτούς εκατομμύρια και προφανώς με πολλούς αποδέκτες.

Επομένως είναι προφανές ότι τα ΜΜΕ που αναφέρονται σε λογαριασμό πολιτικού ύψους 13 εκατ. δεν αναφέρονται ο΄θυτε στον λογαριασμό με το μικροποσό αυτό, ούτε στον συγκεκριμένο πολιτικό.

Όλα αυτά τα είχε υπόψη του ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου σήμερα όταν κατάθεσε ότι αυτές οι αποκαλύψεις είναι μέσα στο 10%.

Εύλογο άρα το συμπέρασμα ότι στο άλλο 90% σύμφωνα με τα λεγόμενα δικαστικού λειτουργού που είχε την εποπτεία της έρευνας θα είναι εννία φορές πιο σοβαρά και περισσότερα τα στοιχεία.

Αν αυτό το πολιτικό πρόσωπο ήταν το μόνο που είχε υπόψη του ο Αντεισαγγελέας σαφώς δεν θα έλεγε ότι το 90% είναι κάτω από το νερό αναφερόμενος σε «γιατρουδάκια» έστω και αυτά είναι ηχηρά ονόματα της ιατρικής, κάτι σύνηθες σε περιπτώσεις φαρμακευτικών εταιρειών από αποκαλύψεις στο παρελθόν.

Υ.Γ. Η ΕΡΤ έπαθε Κα Γκε Μπε και κόβει ράβει δελτία τύπου – Ο Κωνσταντίνος Ζούλας σε ρόλο σοβιετικού «διαφωτιστή»

Η ΕΡΤ στο κεντρικό της δελτίο ειδήσεων έκρινε πως η παραδοχή του κ. Αγγελή πως στη Βιέννη το FBI του έδωσε λογαριασμό Έλληνα πολιτικού για το σκάνδαλο Novartis ή δεν αποτελεί είδηση ή κάποιους θα δυσαρεστήσει γι’ αυτόν το λόγο αποφάσισε να λογοκρίνει το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντάς το πετσοκομμένο, προκειμένου να μην ακουστεί ότι η δήθεν σκευωρία τελικά περιλαμβάνει και τραπεζικό λογαριασμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here