ΒΟΜΒΑ: Πως η Κυβέρνηση εξαναγκάζει την Επιτροπή λοιμωξιολόγων σε αποφάσεις

0
385

Ο διευθυντής της εφημερίδας Δημοκρατία, Δημήτρης Ριζούλης που αποκάλυψε τα έγγραφα «ΒΟΜΒΑ» από τα πρακτικά της Επιτροπής λοιμωξιολόγων μας δίνει λεπτομέρειες για το ζήτημα και όχι μόνο!

Υ.Γ. Παναγιώτης Βλαχογιαννόπουλος: Αναρωτιέμαι αν ντρέπονται που τους δίνει εντολές ο Γεραπετρίτης.

Πάταγο προκαλούν ήδη οι δηλώσεις του καθηγητή Ανοσολογίας στο ΕΚΠΑ, Παναγιώτη Βλαχογιαννόπουλου ο οποίος μιλώντας στο Κόκκινο και την Ευγενία Λουπάκη άσκησε δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας.

-Η πανδημία δεν ανακόπτεται στα Νοσοκομεία, αλλά στην κοινότητα με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, η οποία όχι μόνο δεν ενισχύθηκε αλλά αποψιλώθηκε. Το ΕΣΥ έχει προβλήματα υποδομών.

-Στο «Λαϊκό» ακόμα και σήμερα τα ύποπτα περιστατικά μπαίνουν σε κοινούς θαλάμους όπου ένας στους τρείς βγαίνει θετικός και τους υπόλοιπους τους αφήνουμε εκεί να θετικοποιηθούν επειδή δεν έχουμε τις υποδομές και τα κρεβάτια να τους βάλουμε.

-Χρειάζεται έλεγχος στα εργαστήρια κι όχι στα κανάλια.

-Κανένας τους δεν τολμάει να μιλήσει για την πραγματική κατάσταση κι αναρωτιέμαι αν ντρέπονται που τους δίνει εντολές ο κ Γεραπετρίτης.

-Το εμβόλιο είναι βασικό μας όπλο και οι όποιες παρενέργειες είναι ελάχιστες σε σχέση με το μεγάλο όφελος που προσφέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here