Παρέμβαση ΒΟΜΒΑ στην Κομισιόν για το λογισμικό της Singular Logic το οποίο θα μετάδοση τα αποτελέσματα των Εκλογών!

0
304

Παρέμβαση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για ενδεχόμενη νοθεία στις εκλογές έκανε η Ελληνική Λύση με τον Εμμανουήλ Φράγκο να καταθέτει ερώτηση με θέμα το «Αδιάβλητο των εκλογών στην Ελλάδα».

Εκλογές: «Βόμβα» στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το λογισμικό της Singular Logic – FANTOMAS.GR

Στην ερώτηση του ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης σημειώνει ότι η εταιρία Singular Logίc που θα μεταδώσει τα αποτελέσματα δέχεται στήριξη από την Κυριάκο Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα η σχέση τους να προκαλεί προβληματισμό ως προς το αδιάβλητο της διαδικασίας.

«Η επιλεγείσα, από την Ελληνική Κυβέρνηση, Εταιρεία Singular Logίc για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων δέχεται έντονη αμφισβήτηση, κατόπιν αλλαγών στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της και τη στήριξη πού δέχεται από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο τον κυβερνώντος κόμματος, οδηγώντας σε προβληματισμό ως προς το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Η εταιρία έχει κάποιον είδους μονοπώλιο, τα τελευταία 40 έτη, αναφορικά με τον υπολογισμό και τη μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών στην Ελλάδα, το οποίο, όπως έχει δείξει η εμπειρία, μπορεί να γίνει αντικείμενο κατάχρησης»… τονίζεται στην ερώτηση της Ελληνικής Λύσης.

«Δεν θα επιτρέψουμε την νοθεία στις εκλογές, η οποία ξεκίνησε εδώ και καιρό Ζητάμε την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής ενώσεως για τις Εκλογές της 21ης Μαΐου ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΈΛΛΑΔΑ και τις εκλογές!»…γράφει σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ολόκληρη η ερώτηση:

«Για μια σειρά από λόγους, που άπτονται των εκλογών με τη στενή έννοια, αλλά και της δημοκρατικής λειτουργίας, μέσα από την διάκριση των εξουσιών, υπάρχει προβληματισμός για τη συρρίκνωση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Η ΕΕ δηλώνει προσηλωμένη στην προστασία υγιών και ακμαίων Δημοκρατιών με έμφαση στη διαφάνεια, όπου οι πολίτες μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους.

Η δυνατότητα των πολιτών να ψηφίζουν ελεύθερα, καθολικά και με ισότητα της ψήφου, καθορίζοντας το μέλλον τους, αποτελεί δεδηλωμένα θεμελιώδη αρχή για την ΕΕ.

Με τον συντελούμενο ψηφιακό μετασχηματισμό, η ΕΕ αντιμετωπίζει την πρόκληση της ανάμιξης σε εκλογές και της χειραγώγησης του αποτελέσματος.

Η επιλεγείσα, από την Ελληνική Κυβέρνηση, εταιρία Singular Logίc για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων δέχεται έντονη αμφισβήτηση, κατόπιν αλλαγών στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της και τη στήριξη πού δέχεται από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο τον κυβερνώντος κόμματος, οδηγώντας σε προβληματισμό ως προς το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Η εταιρία έχει κάποιον είδους μονοπώλιο, τα τελευταία 40 έτη, αναφορικά με τον υπολογισμό και τη μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών στην Ελλάδα, το οποίο, όπως έχει δείξει η εμπειρία, μπορεί να γίνει αντικείμενο κατάχρησης».

Ερωτάται η Επιτροπή:

1) Η επιλογή της συγκεκριμένης Εταιρείας, τηρεί τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα περί υπολογισμού και μετάδοσης εκλογικών αποτελεσμάτων;

2) Με ποιόν τρόπο μπορεί να συμβάλει στην εξασφάλιση του αδιάβλητου/Ανεπηρέαστου της διεξαγωγής των κοινοβουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα;

Τρώνε και τα πόμολα.

Την προεκλογική καμπάνια του Μητσοτάκη και της ΝΔ πληρώνει ο Ελληνικός λαός. Με το Πρωθυπουργικό αεροπλάνο και κουστωδία παρατρεχάμενων στην Κεφαλονιά ο Κούλης. Γενικά  κάνει τις προεκλογικές εκστρατείες του…πληρώνοντας ο Έλληνας φορολογούμενος.

Αυτός που κάποτε  θύμωνε με τον Τσίπρα  Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας.

Ο Πινόκιο κοκκίνισε από τα ψέματα που έχει πει…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο ρόλος της «Team Jorge» στην Ελλάδα.

Η είσοδος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο  μέσο κοινωνικής δικτύωσης  Tik Tok κάπου το Μάιο του 2022 αποτέλεσε μια ακόμη κίνηση του Πρωθυπουργού προκειμένου να πλησιάσει τις νεότερες ηλικιακές ομάδες, ιδιαίτερα ενόψει εκλογών.

Tik Tok: Τι συμβαίνει και οι ακόλουθοι του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη πολλαπλασιάζονται «εν ριπή οφθαλμού»; – Pronews.gr

Ο αριθμός όμως των ακολούθων του όμως πολλαπλασιάζεται  με…εκπληκτικούς ρυθμούς. Όπως φαίνεται στο κατατοπιστικά βίντεο μέσα σε λίγες ώρες από 34,8 χιλιάδες  ακολούθους πήγε στους 35,8 και αμέσως μετά στους 37 χιλιάδες.

Πως εξηγείται αυτή η ξαφνική άνοδος στους ακολούθους μέσα σε ελάχιστη ώρα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here