ΒΟΜΒΕΣ Δημήτρη Τσοβόλα για την Novartis «Προστατευόμενοι μάρτυρες πήγαν στο FBI δύο χρόνια πριν – Έχουν σκοτωθεί και τρεις άλλοι μάρτυρες».

0
383

Αναφερόμενος σε έγγραφο του FBI, είπε:

«Έγγραφο που κατέθεσε στα πρακτικά της βουλής ο Αλέξης Τσίπρας, άρα είναι κοινό και γνωστό, και είναι του FBI, στάλθηκε στην Εισαγγελία Διαφθοράς στις 13 Γενάρη του 2018. Αυτό αναφέρει στη δεύτερη σελίδα επτά πολιτικά πρόσωπα, δημοσιεύτηκαν.

Το κατάθεσε ο Τσίπρας στη Βουλή. Από την έρευνα που έκανε το FBI – και μάλιστα λέει ότι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προωθήσετε με βάση τον νόμο την έρευνα – σε κανένα δυο λέει και περισσότερα πράγματα.

Αυτό σημαίνει ότι σύμφωνα με το 86 του Συντάγματος, όπως σωστά έκαναν οι εισαγγελείς του Αρείου Πάγου και χωρίς καμία αξιολόγηση από την ώρα που αναφέρονται ονόματα πολιτικών πρέπει να πάνε στη Βουλή».

«Η κυρία Ράϊκου υπέβαλε την παραίτησή της στις 23 Μαρτίου του 17, το έγγραφο του FBI φέρνει ημερομηνία Γενάρη του ’18. Επομένως, τι παρεμβάσεις να κάνει ο υπουργός; Δεν πάνε με διαρροές αυτά.

Μιλάμε για προανάκριση από εισαγγελείς. Τι να έπαιρνε ο υπουργός Δικαιοσύνης; Διάβασα χθες τη συνέντευξη Κοντονή, ο οποίος ανέφερε ότι ο ίδιος χειριζόταν την υπόθεση και πως ο Παπαγγελόπουλος είχε ‘μεσάνυχτα’»

«Είπε ο Αγγελής ότι όταν γύρισε από το Βιέννη πήγε στον Καλογήρου μαζί με την Παπασπύρου. Και διέψευσε η Παπασπύρου τον Αγγελή, λέγοντας ότι δεν πήγε ποτέ» και όπως υπογράμμισε «το στικάκι στη Βιέννη παραμένει ένα ερωτηματικό».

«Δεν ξέρω τι περιέχει, δεν ξέρει ο πελάτης μου. Ο υπουργός δεν συμμετείχε. Απόδειξη είναι ότι το ομολογεί ο ίδιος ο Αγγελής στην κατάθεσή που έδωσε, ότι πήγε στη Βιέννη μαζί με τον Εισαγγελέα Διαφθοράς και επίκουρους εισαγγελείς. Βγαίνει από όλα αυτά ότι οι εισαγγελείς της Αμερικής με τους αρμόδιους του FBI είναι να παραδώσουν έναν αριθμό λογαριασμού».

Σημείωση: Σας πληροφορούμε ότι  η  βιντεοσκόπηση  του ALPHA TV, έχει συχνά διαλλείματα…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here