Βουλευτής της ΝΔ «έδωσε» την «γαλάζια» συνάδελφό του για χρηματοδότηση Εταιρείας της από το Δημόσιο.

0
226

«Σφαγή» στην βόρεια Ελλάδα για τις εναπομείνασες βουλευτικές έδρες μετά την κατάρρευση των ποσοστών της ΝΔ.

Βουλευτής της ΝΔ που εκλέγεται στην Bόρεια Ελλάδα και μάλιστα εκ των εκλεκτών της Oικογένειας Μητσοτάκης είναι το άτομο το οποίο «έδωσε στεγνά» την «γαλάζια» συνάδελφο του για χρηματοδότηση δικής της εταιρείας από το Δημόσιο, όπως ακριβώς δηλαδή έκανε και ο Θ. Χειμάρας!

Η κατάσταση στην βόρεια Ελλάδα έχει γίνει πολύ δυσάρεστη για τη ΝΔ με την κατάρρευση των ποσοστών της με αποτέλεσμα πάρα πολλοί εκ των νυν βουλευτών να μην έχουν πιθανότητα επανεκλογής, οπότε για τις λίγες θέσεις που απομένουν γίνεται πραγματική «σφαγή».

Γι’ αυτό το λόγο έχει ξεκινήσει ο «κανιβαλισμός» και ο ένας ψάχνει τα «άπλυτα» του άλλου. Με λίγα λόγια «survival of the fittest» όπως θα έλεγε και ο Δαρβίνος. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Όταν καταγγελία για Kυβερνητικό Bουλευτή δημοσιεύεται σε φιλοκυβερνητική εφημερίδα, αυτό σημαίνει πως το «βαθύ λαρύγγι» όχι απλά ανήκει στην Kυβέρνηση, αλλά έχει επαφές με τα ανώτατα κλιμάκια της εξουσίας και είναι συνυποψήφιος του καταγγελλόμενου…

Όταν μάλιστα η εφημερίδα έχει άμεση πρόσβαση στο Μέγαρο Μαξίμου, επί Κυβέρνησης Μητσοτάκη μόνο Bουλευτής «εκλεκτός της οικογένειας» μπορεί να την χρησιμοποιήσει.

Πάντως το κλίμα στο Μαξίμου είναι ιδιαίτερα βαρύ καθώς δεν μπορούν με τίποτα να αλλάξουν την Πολιτική ατζέντα.

Κάθε εβδομάδα φοβούνται πως θα σκάσει ένα καινούριο σκάνδαλο που θα τους αφορά.

Ακόμα και ο φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος Α. Πορτοσάλτε, απηύδησε και αναγκάστηκε να αναφωνήσει:

«Αν αυτή είναι η νέα γενιά πολιτικών τότε να φέρουμε πίσω τους παλιούς βουλευτές που ήξεραν να κρύβονται!».

Στο Μαξίμου δεν προλαβαίνουν να «μαζεύουν» τα «ασυμμάζευτα» και ένα νέο σκάνδαλο στην παρούσα φάση θα αποτελούσε την «χαριστική βολή».

Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αφήνει ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες…

Σημειώνεται ότι με βάση δημοσκόπηση μεγάλης  Δυτικής Πρεσβείας ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη προηγείται της ΝΔ, με 30% έναντι 28% με αναγωγή επί των εγκύρων ψηφοδελτίων.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Νομικού Κώστα Μορτόπουλου στο Twitter, οι Βορειοελλαδίτικες παρουσίες στα γαλάζια έδρανα είναι οι ακόλουθες:

Μέχρι στιγμής, καμιά δεν έχει τοποθετηθεί για να κρατήσει αποστάσεις από το δημοσίευμα.

Το οποίο επαναλαμβάνουμε έρχεται από άκρως φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ και αναπαρήχθην από τον Άρη Πορτοσάλτε και τον ΣKAI.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here