Βρέθηκε πλειοδότης για την «ΑΛΑΣΚΑ».

0
391

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η φανερή πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του Δημοτικού κτιρίου «ΑΛΑΣΚΑ», στην οποία έλαβαν μέρος τρεις επιχειρηματίες, το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου στην αίθουσα «Σταύρος Βόλκος».

Εκμισθωτής του Δημοτικού κτιρίου «ΑΛΑΣΚΑ» επί των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Φιλαδελφέως στην Πλατεία Κεφαλαρίου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς του Δήμου Κηφισιάς, αναδείχθηκε η εταιρία QUALITY TASTE ΑΕ με μηνιαίο μίσθωμα 3.100 ευρώ και με δεσμευτικό όρο την πλήρη ανακατασκευή του κτιρίου 240τμ και του υπογείου 205,92τμ, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Δήμου Κηφισιάς, που εκτιμάτε γύρω στα 248.000,00 ευρώ.

Το μηνιαίο μίσθωμα θα αναπροσαρμόζεται βάσει του ετησίου τιμαρίθμου για τα προσεχή 15 έτη. 

Η αντιδήμαρχος Κηφισιάς κ. Σίσσυ Παπασπύρου ήταν επικεφαλής της επιτροπής μαζί με τον κ. Βαγγέλη Αυλίτη και τον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, ενώ στην αίθουσα που γινόταν ο διαγωνισμός ήταν αρκετοί δημότες αλλά και αιρετοί όπως ο αντιδήμαρχος Απόστολος Κασιούρας, ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Βάρσος και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάντυ Πατρινού Ντελ-Τόρο.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας QUALITY TASTE ΑΕ ευρίσκονται στον Πύργο Αθηνών, Λεωφόρο Μεσογείων 2-4, Αθήνα 115 27, Αμπελόκηποι, Τηλέφωνο: 210 770 3185.

Διαθέτει αλυσίδα 70 υποκαταστημάτων σε όλη την επικράτεια με τζίρο ύψους περίπου Ευρώ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here