Βραδιά ιταλικής μουσικής με πολλές επιτυχίες από τις δεκαετίες 1960 και 1970.

0
599

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Μαρτίου η βραδιά ιταλικής μουσικής που συνδιοργανώθηκε από το Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» και το Σύλλογο «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς».

Πολλές επιτυχίες από τις δεκαετίες 1960 και 1970 ακούστηκαν και δημιούργησαν μια νοσταλγική ατμόσφαιρα.

Στις πολλές εκπλήξεις της βραδιάς η ερμηνεία του γνωστού τραγουδιού «Parla piu piano» από τον Πρόεδρο Αχιλλέα Κουρέπη.

Μπράβο!!!….κ. Πρόεδρε για την πολύ καλή σας μουσική επιλογή και επίκαιρη φωνητική εκδοχή!! 

Την εκδήλωση προλόγισαν ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Αχιλλέας Κουρέπης και ο πρόεδρος του συλλόγου Φραντσέσκο Βιανέλλο.

{videobox}CCv_9i4f1TE{/videobox}

Παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Εκάλης και Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτρης Λιανός, η πρόεδρος της «Μένανδρος Α.Ε.» Πόλυ Αστερίου, η σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς Τερέζα Χλωρακιώτη και το μέλος του Δ.Σ. «Δημήτριος Βικέλας» Κατερίνα Κροντηρά. 

Υ.Γ. Το «Parla più piano» είναι το μουσικό θέμα από την ταινία «The Godfather», είναι ένα τραγούδι γραμμένο το 1972 αποκλειστικά για την ταινία, η ορχηστρική εκδοχή του είναι απλά γνωστή ως «The Godfather Love Theme», το «Parla più piano» ή «Speak Softly Love You» είναι η φωνητική εκδοχή.

Οι στίχοι είναι από τον Larry Kusik, αλλά η ίδια η μουσική είναι του Nino Rota. Μια παρόμοια μελωδία εμφανίζεται επίσης στο «La Forza del Destino» του Giuseppe Verdi (1813-1901).

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here