Βραδινή επίθεση με γκαζάκια στο ZILLION’S.

0
555

Αλυσίδα εμπρηστικών επιθέσεων σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου σε επιλεγμένους στόχους στα Βόρεια Προάστια.

Ένας εξ αυτών το γνωστό καφέ της Κηφισιάς, το ZILLION’S, το οποίο είναι ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος πολιτεύεται με την Νέα Δημοκρατία και είναι δεξί χέρι του πρόεδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Άγνωστοι ξεκίνησαν τις επιθέσεις τους με γκαζάκια από το Χαλάνδρι στις 1:20 πμ σε αυτοκίνητο του διοικητή της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού, προκαλώντας υλικές ζημιές, συνεχίστηκαν στο στις 1:40 πμ και τελείωσαν στη Καλογρέζα στις 2:10 π.μ σε είσοδο της πολυκατοικίας γνωστού αστυνομικού συντάκτη.

Οι ζημιές στο καφέ ZILLION’S δεν ήταν μεγάλης έκτασης και το πρωί της Πέμπτης το κατάστημα λειτουργούσε κανονικά χωρίς να υπάρχουν σημάδια από την βραδινή επίθεση με γκαζάκια.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για την επίθεση εναντίον της επιχείρησης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ  Νίκου Ρωμανού:

«Οι επιθέσεις τραμπούκων με στόχο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζονται. Ας μη ματαιοπονούν. Η απάντηση είναι ίδια. Κανείς μας δεν εκφοβίζεται. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να εντείνουν την αταλάντευτη προσήλωση μας στη διαρκή μάχη κατά της ανομίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here