Βρώμικη παρέμβαση της Τρόικα στα ελληνικά φάρμακα……επειδή ευνοεί ξένες Πολυεθνικές!!

0
263

Μπορεί επί υπουργών Γεωργιάδη και Βορίδη τα επικίνδυνα αμφιβόλου ποιότητας να προσφέρθηκαν ως φθηνό φάρμακο, αλλά τι να το κάνεις το φθηνό Πακιστανικό γενόσημο, χωρίς έλεγχο ποιότητας, πρώτων υλών, υγιεινής, όταν το φάρμακο είναι πιο επικίνδυνο από την ασθένεια;

Τα νέα, μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική αγορά φαρμάκου, εξήγησε στον Real Fm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων, Θεόδωρος Τρύφων.

«Αυτό που γίνεται είναι το απόλυτο παράδοξο. Από τη μία, λέμε ότι για να βγει η Ελλάδα από την κρίση πρέπει να έχουμε ανάπτυξη, τελικώς, αυτό που ζητά η τρόικα στον τομέα τον δικό μας τα τελευταία 5 χρόνια, με κορύφωση το τελευταίο διάστημα, είναι ακριβώς το ανάποδο. Χωρίς κανένα όφελος για τα ταμεία και το κράτος, μέσα σε έναν κλειστό προϋπολογισμό, να διαλύσει οποιαδήποτε έννοια ελληνικής παραγωγής και εγχώριας προστιθέμενης αξίας, γιατί ζητά να εφαρμοστούν μέτρα»……σχολίασε αρχικά ο κ. Τρύφων και συνέχισε:

«Ο εκπρόσωπος των θεσμών, έρχεται εδώ συνεχώς. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν κάποιες βιομηχανίες του εξωτερικού που ευνοούνται πάρα πολύ. Αυτό έρχεται και το υποστηρίζει εδώ και η τρόικά. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για μια παρέμβαση για να εξοικονομήσει πόρους το κράτος».

Ακούστε τι είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Πρόεδρος της ΠανελλήνιαςΈνωσης Φαρμακοβιομηχάνων κ. Θεόδωρος Τρύφων…….πατώντας ΕΔΩ……

Υ.Γ. Αν χάσουμε την αυτάρκεια σε εγχώρια παραγωγή φαρμάκου, θα καταστραφούμε!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here