Βόμβα από δικαστές στο Μέγαρο Μαξίμου για το αιματοβαμμένο χρυσοφόρο σκάνδαλο ΔΕΗ-ΕΝΕΡΓΚΑ!…του Γιάννη Ντάσκα.

0
611

Βόμβα από δικαστές κατά του Μεγάρου Μαξίμου αποτελεί το βούλευμα, με το οποίο αποφυλακίστηκε ο γνωστός δικηγόρος Αθηνών Γεώργιος Αντωνόπουλος.

Ο δικηγόρος είναι κεντρικό πρόσωπο στο αιματοβαμμένο και χρυσωμένο από πολλά εκατομμύρια σκάνδαλο ΔΕΗ-ΕΝΕΡΓΚΑ και είχε προφυλακιστεί με την κατηγορία ότι εκβίαζε τον παρ ολίγον  δολοφόνο του (ηθική αυτουργία) Άρη Φλώρο.

Συνήγορος του Φλώρου ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος δολοφονήθηκε απο Αλβανούς και στην υπόθεση «Μαφία των Φυλακών» αναφέρεται ότι οι Αλβανοί τον σκότωσαν σε μια περίεργη και ακόμα «συσκοτισμένη» διελκυστίνδα μεταξύ Αντωνόπουλου-Λυκουρέζου και Φλώρου.

Ο Αντωνόπουλος  γλίτωσε από δολοφονική απόπειρα διότι «από Θεια παρέμβαση», όπως γράφει, η σφαίρα που του έριξαν στο πρόσωπο δεν βρήκε ζωτικό όργανο και έφυγε.

Για την απόπειρα κατηγορεί, ως ηθικό αυτουργό των Αλβανών Ντούττσε και Μπάκο, τον Φλώρο, ο οποίος καταδικάστηκε πρωτοδίκως για την υπόθεση αυτή και τώρα εκδικάζεται τον Φεβρουάριο σε δεύτερο βαθμό.

Από τα έγγραφα προκύπτει ότι ο συμμαθητής και συγκάτοικος του Φλώρου δικηγόρος Γρηγ. Δημητριάδης, τον καιρό της νομιμότητας, όταν ο Φλώρος ήταν στο «επιχειρείν» συνέταξε ως δικηγόρος του εταιρικά έγγραφα κλπ, αλλά και μετείχε και ο ίδιος για κάποια διαστήματα στα νόμιμο εταιρικά σχήματα του Φλώρου.

Καταθέσεις του Φλώρου και του Δημητριάδη επιβεβαιώνουν την γνωριμία τους, τον καιρό που όλα ήταν καλώς καμωμένα.

Ο δικηγόρος Αντωνόπουλος προφυλακίστηκε προς γενική κατάπληξη, γιατί ήταν ένας λίαν ισχυρός και επώνυμος δικηγόρος της ΔΕΗ, του ΛΑΓΗΕ, Τραπεζών κλπ, αλλά ως τότε είχε και την εικόνα του παρ ολίγον νεκρού.

Έκανε αίτηση αποφυλάκισης και την εισαγγελική πρόταση συνέταξε η γνωστή Εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα, πρώην εισαγγελέας Πειραιά, που χειρίστηκε με τόλμη και θάρρος την υπόθεση του ναρκόπλοιου NOOR 1.

Η Εισαγγελέας πρότεινε την αποφυλάκιση του Αντωνόπουλου και αυτή την πρόταση δέχθηκε και το συμβούλιο εφετών και αποφυλάκισε τον περασμένο Οκτώβριο τον γνωστό δικηγόρο.

Η πρόταση και το βούλευμα δέχονται ,όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα του χθες Κυριακή, ο Κώστας Βαξεβάνης, ότι ο δικηγόρος Γρηγ. Δημητριάδης τρομοκρατημένος ανασκεύαζε τις καταθέσεις του, όπως και ο πραγματογνώμονας που είχε ορισθεί από τον εφέτη ανακριτή κ. Νικόπουλο.

Τους ισχυρισμούς περι ανασκευής διατυπώνει ο ίδιος ο Αντωνόπουλος σε επιστολή του προς τους δικηγόρους Αλ Λυκουρέζο και Θ. Παναγόπουλο και αυτή την επιστολή -ντοκουμέντο αποκαλύπτει η Κυριακάτικη εφημερίδα (DOCUMENTO)του Κώστα Βαξεβάνη.

Προφανώς αυτόν τον ισχυρισμό αποδέχθηκαν οι δικαστές ως ισχυρό λόγο και αποφυλάκισαν τον Γ. Αντωνόπουλο.

Γιατί λοιπόν αυτό το βούλευμα αποτελεί βόμβα για το Μέγαρο Μαξίμου;

Διότι αν και ήταν γνωστή η εμπλοκή του δικηγόρου Γρηγ. Δημητριάδη στην υπόθεση αυτή από το 2011-2013, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αφρόνως και αλαζονικώς ποιών, τον διόρισε διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here