Βόμβα από την κ. Ματίνα Παγώνη: Παραμύθι οι 1.200 ΜΕΘ που λέει η Κυβέρνηση!

0
699

Η κ. Ματίνα Παγώνη Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) στην εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ με τον Γιώργο Σιαδήμα και τον Βασίλης Σκουρή, παραδέχεται ότι είναι παραμύθι όσα λένε τα παπαγαλάκια για τις 1.200 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Λέει ότι παρέλαβαν 556 Μονάδες και τις έκαναν 775, δηλαδή +219. Αυτές είναι πάνω κάτω όσες είναι δωρεές συν των Στρατιωτικών Νοσοκομείων, τις περισσότερες μάλιστα το Υπουργείο Υγείας δεν τις έχει στελεχώσει ακόμη, οπότε είναι σαν να μην υπάρχουν. Άρα πόσες τελικά αξιοποιούνται από τις 775;

Όπως ομολογεί η κ. Ματίνα Παγώνη, μέχρι τις 1.180 ΜΕΘ, που λένε τα παπαγαλάκια, υπολογίζουν τα κρεβάτια του Ιδιωτικού Τομέα που ούτως ή άλλως υπήρχαν, αλλά και δεν αξιοποιούνται για COVID-19, άρα και πάλι είναι σαν να μην τις έχουμε!

Υ.Γ. Σήμερα στη «δημοκρατία»: Το μεγάλο παραμύθι της κυβέρνησης (ακόμα ένα) για τον κορωνοϊό.

Στη «δημοκρατία» που κυκλοφορεί: Έρευνα-Σοκ…Μόνο 227 κλίνες Covid στην Αττική! Έναν χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας ενίσχυσαν ελάχιστα το Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Να γιατί γέμισαν τα κρεβάτια, παρότι δεν υπάρχει έξαρση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here