Βόμβα Μεγατόνων από τον Κώστα Βαξεβάνη για την κολχικίνη και τον κορωνοϊό!

0
419

Μία Αποκάλυψη-Φωτιά κάνει ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος είχε προσβληθεί από την νόσο και κατάφερε να γίνει καλά. Έγραψε συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Ήμουνα από αυτούς που με προτροπή γιατρών πήρα κολχικίνη όταν διαγνώστηκα με Covid. Τα αποτελέσματα της κολχικίνης ήταν γνωστά από το Μάρτιο αφού προέκυπταν από μελέτες Ελλήνων επιστημόνων, αλλά δεν προχώρησε η Επιτροπή και το Υπουργείο»!

Η αποκάλυψη αυτή είναι εξαιρετικά σοβαρή και θα πρέπει να δοθούν πειστικές απαντήσεις, γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε αυτό το πάμφθηνο φάρμακο σε πλήθος περιπτώσεων, ενώ συγκεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες φώναζαν από τον Μάρτιο!

-Μήπως ακριβώς επειδή ήταν φτηνό;

-Μήπως ο κορωνοϊός έγινε αφορμή για μία νέα κερδοσκοπία κατά ολόκληρης της ανθρωπότητας;

-Αλλά κυρίως της Ελλάδας, αφού από Έλληνες επιστήμονες ξεκίνησε η έρευνα;

Υ.Γ. Σάλος με την έρευνα της κολχικίνης για τον κορωνοϊό! Είχαμε φάρμακο και δεν το χρησιμοποιούσαμε!

Ελληνική ιδέα, Ελληνική έρευνα, την οποία βέβαια πήραν κατευθείαν και τεκμηρίωσαν ξένοι!

Ο Δημήτρης Κούβελας Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και Διευθυντής Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη.

Όπως είπε το εμβόλιο από μόνο του δεν είναι σημαντικό και δεν έρχεται σε αρκετές ποσότητες. Το σημαντικό στην διαχείριση της πανδημίας είναι τα μέτρα Υγείας που έπρεπε να παίρνονται νωρίτερα.

Έπρεπε να κάνουμε άλλες δομές, όπως πρωτοβάθμια. Όταν δεν έχουμε αυτά τα αυτονόητα, μετά χρειαζόμαστε φάρμακο για να κάνουμε καλά τους πάσχοντες για να μην πεθάνουν.

Η κολχικίνη

Η κολχικίνη βλέπετε είναι πάμφθηνη και υπάρχει σε μεγάλες ποσότητες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση λοιπόν του προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων και μέλους της επιτροπής Παναγιώτης Γαργαλιάνος, το φάρμακο κολχικίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ασθενείς εκτός νοσοκομείου, αρκεί η χορήγηση να γίνεται μετά από συνταγή γιατρού σε συγκεκριμένες κατηγορίες ασθενών με θετικό στον κορωνοϊό μοριακό τεστ.

Πρόκειται για όλους τους ασθενείς άνω των 60 ετών που έχουν θετικό μοριακό τεστ ανεξάρτητα από το εάν έχουν ή όχι υποκείμενα νοσήματα. Επίσης για ασθενείς από 18 έως 60 ετών με τουλάχιστον ένα υποκείμενο νόσημα ή πυρετό πάνω από 38, για τουλάχιστον 48 ώρες.

Στα υποκείμενα νοσήματα συγκαταλέγονται ο σακχαρώδης διαβήτης, η παχυσαρκία, η υπέρταση που δεν έχει ελεγχθεί, το άσθμα, η ΧΑΠ, η καρδιακή ανεπάρκεια και η στεφανιαία νόσος.

Η χορήγηση της κολχικίνης, με τη μορφή χαπιού θα γίνεται όταν το αποφασίζει ο θεράποντας γιατρός και εκτιμάται ότι θα χορηγείται στα πρώτα εικοσιτετράωρα μετά το θετικό μοριακό τεστ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here