Βόμβες στη Βουλή για απίστευτα «ραντεβού κορυφής» μετά τη «βόμβα» που έσκασε με τη λίστα Λαγκάρντ!…του Γιάννη Ντάσκα.

0
421

Ο πρώην Υπουργός Νίκος Παππάς επιβεβαίωσε ότι οργάνωσε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με την πλευρά του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή κατά παράκληση της ισραηλινής (τότε) κυβέρνησης για να επιλυθεί συμβιβαστικά η δικαστική διένεξη με την εφημερίδα «Δημοκρατία».

Είπε ότι οργάνωσε το meeting στο Μαξίμου για να υπογραμμίσει την επισημότητα και το υψηλό ενδιαφέρον.

Ο κ. Παππάς τα είπε αυτά στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής κατά την κατάθεσή του και διέψευσε ότι δρούσε στην υπόθεση παρά-δικαστικό κύκλωμα εν γνώσει του, ενώ, προφανώς, αγνοεί αν δρούσε εν αγνοία του.

Πραγματικό γεγονός επίσης είναι ότι ο εκδότης της εφημερίδας «Δημοκρατία» έστειλε ένα υπόμνημα στο οποίο αναφέρεται σε ημερομηνίες, ονόματα και συναντήσεις στου Μαξίμου και αλλού επί Σαμαρά για το ίδιο θέμα!

Πραγματικό γεγονός είναι επίσης η ύπαρξη της λίστας Λαγκάρντ.

Πραγματικό γεγονός είναι ότι αυτή ΔΕΝ ερευνήθηκε και αναζητήθηκαν ευθύνες για αυτό με πρωτόδικη καταδίκη ενός εισαγγελέας σε 10 χρόνια(!!) κάθειρξη και αθωώθηκε και με δική μας «καμπάνια» σε δεύτερο βαθμό, καθότι είναι αδιανόητο να ευθύνεται για το τεράστιο αυτό θέμα ΜΟΝΟ ένας εισαγγελέας που δεν αποδείχθηκε ότι είχε αντάλλαγμα…

Προφανώς και κατ αποτέλεσμα η μη έρευνα του Εισαγγελέα είχε ωφελημένους και αυτοί είναι οι πανίσχυροι της λίστας Λαγκάρντ, πολιτικοί, επιχειρηματίες άνθρωποι των ΜΜΕ.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here