«Βόμβες Τράγκα»! Καταιγιστικές αποκαλύψεις…για Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Lockdown και Πανδημία.

0
653

Θα συζητηθούν οι αποκαλύψεις του γνωστού δημοσιογράφου στην εφημερίδα «Espresso».

Ο Γιώργος Τράγκας μιλά, μεταξύ άλλων για το πως ήρθε το άδοξο τέλος του από το ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» και ποιους ενόχλησε όσο ήταν σε αυτό. Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του.

Ρίχνει ευθεία βέλη στον Σωτήρη Τσιόδρα για τα εμβόλια του παρελθόντος, αλλά και του παρόντος, ρίχνοντάς του και την ευθύνη για το lockdown, το οποίο προκάλεσε και προκαλεί τριγμούς στην Ελληνική οικονομία.

«ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ» ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ

«Ενοχλήθηκαν πολύ στο Μαξίμου» λέει ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας μιλώντας για το άδοξο τέλος της συνεργασίας του με το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, απ’ όπου εκδιώχθηκε γιατί ενόχλησε τον πρωθυπουργό και το περιβάλλον του.

Ο ίδιος αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι στα Παραπολιτικά υπήρχε απαγορευτικό για «όλα τα ονόματα που καταλήγουν σε «…ιάδης» και φυσικά βρίσκονται στο περιβάλλον του Πρωθυπουργού.

«Χάλασα τη μαγιονέζα του Μητσοτάκη για το lockdown» λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας! Και ο νοών νοείτω.

Η σκληρή κριτική που ασκεί ο διαπρεπής δημοσιογράφος στην Κυβέρνηση, καθώς και η έρευνα που κάνει για τον λοιμωξιολόγο καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον ρόλο του στην πανδημία «θύμωσαν» τόσο το Μέγαρο Μαξίμου, που του στέρησαν τη δουλειά του.

Ο Γιώργος Τράγκας ανοίγει όμως σήμερα τα χαρτιά του και μιλάει για όλα. Για τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τους εισηγητές του lockdown, τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την προσωπική του ζωή, με τον «άνθρωπό του», όπως χαρακτηρίζει τη σύζυγό του Μαρία, αλλά και το σκυλάκι του, τον Αστερίξ, που συμπληρώνει αυτό που εκείνος εννοεί ευτυχία.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here