Β. Ρέστης: Εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης και μέτοχος του Mega και του Πρώτου Θέματος!

0
724

Δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο των δανείων ύψους 5,8 εκ. ευρώ της FB Bank, για το οποίο παρέμεινε στη φυλακή για περίπου 8 μήνες, σφίγγει και πάλι ο κλοιός για το γνωστό επιχειρηματία-εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη.

Αυτή τη φορά ο «κραταιός» επιχειρηματίας φέρεται ως εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης κατά τα πρότυπα της «μαφίας», με εκβιάσεις, απειλές, ξυλοδαρμούς ακόμη και απόπειρες δολοφονιών.

Τόσο ο Βίκτωρας Ρέστης, όσο και ο άλλοτε στενός του συνεργάτης Αναστάσιος Πάλλης με δυναμική παρουσία στον χώρο των media (Πρώτο Θέμα – τον εκπροσωπούσε ως πρώην μέτοχος ο Πάλλης, μετέχει στο Mega με ποσοστό περί το 2,5%, κατέχει ως ιδιοκτήτης του MTV τον παιδικό Nickelodeon και τον ραδιοφωνικό σταθμό Music FM, ενώ παλαιότερα ήταν μέτοχος – κατά 20% με μέλη της οικογένειάς του – στον ΔΟΛ, από τον οποίο αποχώρησε έπειτα από σύγκρουση με τον Στ. Ψυχάρη), κατηγορούνται ότι είχαν στήσει ένα πραγματικό δίκτυο παρακολουθήσεων και εγκληματικών ενεργειών από μπράβους της νύχτας αλλά και πρώην αστυνομικούς για να λύνουν δια της βίας τις οικονομικές διαφορές τους και να εκβιάζουν γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου.

Προφανώς και ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας, ωστόσο στο εισαγγελικό πόρισμα που συντάχθηκε για την υπόθεση περιγράφονται «ανατριχιαστικές» μέθοδοι πρωτοφανούς σκληρότητας.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο πατώντας ΕΔΩ……

Υ.Γ. Δείτε γιατί το MEGA δεν είπε κουβέντα για την δίωξη Ρέστη με βαρύτατα κακουργήματα:

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here