Γενική Συνέλευση του Σωματείου «ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΚΗΣ ΖΕΖΑΣ- ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΙΛΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ»

0
367

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, και ώρα 18:00 συνήλθαν σε τακτική Γενική Συνέλευση, τα μέλη του ως άνω αναφερόμενου Σωματείου στην αίθουσα «Σταύρος Βόλκος» στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης) κατόπιν προσκλήσεως του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου όπως αυτή καταρτίσθηκε κατά την συνεδρίαση του της 16/01/2017, προκειμένου να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης που αναφέρονται στην εν λόγω πρόσκληση και επί των παρακάτω θεμάτων:

-Απολογισμός και Έγκριση των πεπραγμένων του προσωρινού Δ.Σ, και παροχή κάθε πληροφόρησης για τα ενεργηθέντα κατά τη διάρκεια της θητείας του εν λόγω Δ.Σ,

-Ορισμός μελών της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών για την εκλογή μελών του πρώτου αιρετού Δ.Σ.

-Διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή των μελών του πρώτου αιρετού Δ.Σ.
-Άλλο σχετικό θέμα που θα εγκρίνει προς συζήτηση η Γ.Σ. 

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση προήδρευσε προσωρινά ο εκ των μελών ο κος Ιωάννης Μελάς του Πάνου και χρέη γραμματέως εκτέλεσε προσωρινά ο Δρ. Μαρίνος Παπαδόπουλος του Θωμά όπως ορίστηκε από το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο. 

Τα Μέλη του πρώτου αιρετού Δ.Σ. που εξελέγησαν κατά την διάρκεια των αρχαιρεσιών, θα συνεδριάσουν προκειμένου να συνέλθουν σε Σώμα στις 28/02/2017, οπότε και θα ανακοινωθούν τα ονόματα.

Η αίθουσα ήταν γεμάτη με την παρουσία Ιδρυτικών Μελών ,Υποψηφίων Μελών, και φίλων του Σωματείου, μεταξύ των οποίων και πολλές προσωπικότητες που τίμησαν την Γενική Συνέλευση με την παρουσία τους.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here