Γεωργιάδης για την εκτόξευση των κρουσμάτων: Πέσαμε έξω με το άνοιγμα του τουρισμού.

0
482

Αυτό που μετά βδελυγμίας αρνούνταν η Κυβέρνηση, προεξέχοντος του Κυριάκου Μητσοτάκη, δηλαδή την άμεση σύνδεση της εκρηκτικής αύξησης του κρουσμάτων με το άνοιγμα του Τουρισμού, παραδέχθηκε τελικά ευθέως ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο OPEN, κλήθηκε να απαντήσει αν εκτός από την περίφημη «ατομική ευθύνη», την οποία επικαλέστηκε πάλι, λέγοντας ότι αν δεν ανοίξουμε την 1η Δεκεμβρίου και πρέπει να παραταθεί το lockdown θα φταίνε οι πολίτες – υπάρχουν και κυβερνητικές ευθύνες.

Σε αντίθεση με τα όσα είπε την περασμένη Πέμπτη ο Πρωθυπουργός ότι δηλαδή «δεν ευθύνεται το άνοιγμα του τουρισμού για τη διασπορά του κορωνοϊού»…ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ήταν σαφής και αποκαλυπτικός:

«Πέσαμε τελείως έξω κι εμείς ως προς την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος. Το σενάριο που είχαμε πιστέψει, κι εγώ είχα πιστέψει  για να είμαι ειλικρινής, ήταν ότι όταν ανοίγαμε τον Ιούνιο λόγω υψηλών θερμοκρασιών  οι επόμενοι μήνες μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι σχετικά ήρεμοι.

Και άρα η κεντρική μας φιλοσοφία, και η συγκέντρωση που βάλαμε στο μυαλό μας, ήταν πώς θα ανοίξουμε τον τουρισμό και την οικονομία, σκεπτόμενοι ότι έχουμε 5 μήνες να διορθώσουμε την οικονομική ζημία του Μαρτίου και του Απριλίου. Σε αυτή μας την συγκέντρωση  δεν είδαμε ότι ο ιός μεταλλάχθηκε, τόσο γρήγορα δεν το είδαμε και τελικά εξαπλώθηκε με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα  από ότι αναμέναμε».

Υ.Γ. Έτρεχαν να «μαζέψουν» τις δηλώσεις Γεωργιάδη για τον τουρισμό.

Μεγάλη αναστάτωση φαίνεται πως προκάλεσε στο φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με τη σύνδεση του ανοίγματος του τουρισμού με την έξαρση της πανδημίας του κορωναϊού στη χώρα μας.

Ιστοσελίδες όπως το in.gr, τα nea.gr αλλά και τα parapolitika ανήρτησανκαι μάλιστα σε πρώτο πλάνο – τις δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης, εστιάζοντας στο κομμάτι του τουρισμού.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here