Γιάννα Παπαδάκου: Όλες οι εκπομπές που ενόχλησαν το Σύστημα-Φαλτσιανί-Novartis-ΚΕΕΛΠΝΟ.

0
595

Η Γιάννα Παπαδάκου καλείται σε απολογία επειδή μετέβη στο Παρίσι (για ρεπορτάζ) την περίοδο που πήγαν οι αρμόδιοι εισαγγελείς για να λάβουν μαρτυρική κατάθεση από τον Ερβέ Φαλτσιανί για τη λίστα Λαγκάρντ.

Φυσικό είναι εμείς να στηρίζουμε την αξιοπρέπεια, την μαχητική δημοσιογραφία, την έρευνα, την ανεξαρτησία, τις αποκαλύψεις σκανδάλων, την συνταγματική νομιμότητα και την ενημέρωση των πολιτών.

Φυσικά το καθεστώς τρομοκρατεί γιατί έχει πολλές αμαρτίες , ενώ στην Ελλάδα μετράμε ήδη δυο δολοφονίες δημοσιογράφων που ενοχλούσαν, τον Σωκράτη Γκιόλια και τον Γιώργο Καραϊβάζ, αλλά και πολλών άλλων, που μετά την 7η Ιουλίου 2019 έχουν διωχθεί οικονομικά, έχουν απολυθεί ή έχουν εξοντωθεί ψυχικά από τα πιστόλια της εξουσίας που κατ’επάγγελμα αναλαμβάνουν τις δολοφονίες χαρακτήρων.

Δεν είναι σύμπτωση ότι από τότε που ανέλαβε την εξουσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ελλάδα ανήκει στις προβληματικές χώρες της ΕΕ όσον αφορά στην ελευθερία Τύπου, παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημόσια η Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βιέρα Γιούροβα.

«Έχουμε χώρες όπου η δημοσιογραφία είναι ένα πραγματικά επικίνδυνο επάγγελμα, και θα διαπραγματευτώ με αυτά τα κράτη διμερώς, ώστε να μην πάρουν επιπόλαια τις συστάσεις μας. Οι συστάσεις δεν είναι νομικά δεσμευτικές και εξαρτάται από την προθυμία των κρατών μελών να τις ακολουθήσουν»…είπε η Γιούροβα.

Ερωτηθείσα εάν η Ελλάδα συγκεκριμένα αποτελεί μέρος των «προβληματικών» χωρών, απάντησε:

«Ναι, η Ελλάδα είναι από τις χώρες με αυξημένο κίνδυνο. Εκεί σκοτώθηκε πρόσφατα ένας ερευνητής δημοσιογράφος».

Δείτε τις έρευνες του Γιάννας Παπαδάκου που τάραξαν το σύστημα εξουσία και το παρά-δικαστικό στην Ελλάδα:

Μάρτιος 2016-Η συνέντευξη του Ερβέ Φαλτσιανί

Οι αποκαλύψεις του Ερβέ Φαλτσιανί, στη δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου έρχονται να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες, που κάνουν λόγο για ύπαρξη ολόκληρης «εγκληματικής οργάνωσης», πίσω από τη λίστα Λαγκάρντ, που είχε ως αποκλειστικό σκοπό το «ξέπλυμα» αλλά και τη διευκόλυνση της φυγάδευσης στο εξωτερικό, αφορολόγητων ποσών, που στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν αποτέλεσμα παράνομων συναλλαγών.

Σύμφωνα με τον Ερβέ Φαλτσιανί,  αυτή η…πυραμίδα της διαφθοράς, είχε μεγάλη επιρροή σε κορυφαία κλιμάκια της δημόσιας ζωής και του κράτους, με αποτέλεσμα…πολλά πρόσωπα που έφθασε στα χέρια τους η λίστα, τα προηγούμενα χρόνια, να καταλαμβάνονται από περιοδική «αμνησία» και να την…ξεχνάνε!

Φεβρουάριος 2018 – CHECKPOINT:  «NOVARTIS όλη η αλήθεια»

Μάιος 2018-CHECKPOINT: «Το σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ» Η εκπομπή που υπήρξαν πιέσεις να μην προβληθεί…

Ιανουάριος 2019-CHECKPOINT: «Φως στην υπόθεση NOVARTIS»

Ιανουάριος 2019-Τι έκανε ο Νίκος Μανιαδάκης

Ιούνιος 2019-Το σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ

Υ.Γ. Κόλαφος η Γιάννα Παπαδάκου για την προσπάθεια φίμωσής της από το μαύρο μέτωπο του επιτελικού (παρα)κράτους.

Η Γιάννα Παπαδάκου για το σκάνδαλο Novartis στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here