Γιάννης Λύρας: Ο Δήθεν καβγάς είναι Αυταπόδεικτο Ψεύδος.

0
247

Διαβάστε την επιστολή του έγκριτου Πλαστικού Χειρουργού, για την Αποκατάσταση της Αλήθειας, όπως ο ίδιος τονίζει.

Έπειτα από όλα τα ανυπόστατα ψεύδη που αναρτήθηκαν σε διάφορα sites, περί ξυλοδαρμού ηλικιωμένης, από τον έγκριτο πλαστικό χειρουργό κι επίτιμο Πρόξενο της Βραζιλίας Δρα Γιάννη Λύρα, που χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης, λάβαμε επιστολή του την οποία και αναρτούμε.

«Αξιότιμοι κύριοι, κυρίες,

Με την επιστολή μου αυτή δεν θα ήθελα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, που είναι αθώος φυσικά, αλλά να αποκαταστήσω την αλήθεια. Για τούτο, σας εξιστορώ πως έχουν τα αληθινά γεγονότα, και σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Κατ αρχάς το λειτούργημά μου τόσων ετών είναι να κάνω καλό στους ανθρώπους και ουδέποτε θα σκεφτόμουν το αντίθετο. Η υπόθεση έχει ως εξής; Από τα Χριστούγεννα του 2022 είχαμε προβλήματα με τους γείτονες της μονοκατοικίας με τους οποίους μοιραζόμαστε έναν κοινό κήπο.

Τότε τους είχε πλησιάσει (όπως μου είπε η κόρη της 92άχρονης) κάποιος μεγάλος επιχειρηματίας εργοστασιάρχης της περιοχής,  που διατηρεί και επιχείρηση μονοκατοικιών real estate και τους βολιδοσκόπησε για το ακίνητο τους. Τους δελέασε και τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα με τα παιδιά της 92χρονης τα οποία άρχισαν να μας ενοχλούν στον κοινό κήπο.

Όταν μου ζήτησαν να σπάσω το συμβόλαιο μίσθωσης που είχα με τον γιό της 92άχρονης, για να διευκολύνω κατέθεσα και εγώ πρόταση αγοράς του ακίνητου ώστε να σταματήσει η όχληση που δεχόμουν.

Εν τω μεταξύ οι γείτονες καθημερινά μου μετέφεραν ανησυχητικές πληροφορίες για το ακίνητο (με την εσωτερική πισίνα στην οδό Αιολίας) το οποίο είχε ήδη πολλά μισθωτικά, ιδιοκτησιακά, λειτουργικά και άλλα προβλήματα τα οποία το καθιστούσαν δύσκολο για κάθε προηγούμενο ενοικιαστή. Αυτό ήταν κάτι που δεν γνώριζα όταν μπήκα σε αυτό.

Τότε ο ανταγωνιστής επιχειρηματίας επινόησε το σχέδιο εμπλοκής της 62άχρονης κόρης και εκείνη με τη σειρά της τής 92χρονης εναντίον του παιδιού μου ώστε να αναγκαστώ να φοβηθώ, να φύγω και να λύσω πρόωρα την, μίσθωση. Τον Ιανουάριο του 2023  κατέθεσα μήνυση στην 62 άχρονη κόρη για συκοφαντική δυσφήμηση, εξύβριση, απειλή και παράνομη καταγραφή των προσωπικών μου δεδομένων που πρόκειται να εκδικαστεί.

Ταυτόχρονα απέστειλα εξώδικη διαμαρτυρία-πρόσκληση και στον 55άχρονο υιό της από τον οποίο ενοικιάζω το οίκημα. Αργότερα, λόγω των καθημερινών εκτροπών της υπέργηρης,  με διαδοχικές μου επισκέψεις στους αξιωματικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς που υπαγόμαστε ανοίχτηκε φάκελος παραπόνων και έγιναν οι πρώτες συστάσεις στους επιβλέποντες την 92 άχρονη.

Δεν είχαν αποτέλεσμα. Σκηνοθέτησαν όπως πριν από τις 23/04/2023 διάφορα επεισόδια εκφοβισμού της μικρής τα οποία δεν με οδηγούσαν σε καμία αντίδραση επειδή γνωρίζω από την εργασία μου ότι οι ιδιοτροπίες των υπέργηρων ατόμων δεν γίνεται να αντιμετωπιστούν παρά με χαλύβδινη υπομονή.

Τη νύχτα του υποτιθέμενου συμβάντος εγώ δεν ήμουν εκεί και έτσι δεν πέτυχε η σκηνοθετημένη σκευωρία. Η μήνυση που κατέθεσε την νύχτα η υπέργηρη εναντίον μου απεσύρθη τη Δευτέρα. Οι δικές μου για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία θα εκδικαστούν.

Όλοι κατάλαβαν ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να χτυπήσω τη «Mητέρα» μου.

Τώρα όμως που έλαβε τέτοια δημοσιότητα η αναπαραγωγή του πρώτου άρθρου που διαστρέβλωνε την αλήθεια, εγώ επιφυλάσσομαι παντός ακόμη νόμιμου δικαιώματος μου στο πλαίσιο πάντα του Nόμου στον οποίο εξάλλου απευθύνθηκα από την αρχή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here