Γιαννουσάκης: «Μάκη μην βγάλεις τα στοιχεία πριν σου πω, γιατί κινδυνεύω εγώ και η οικογένεια μου»……του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

0
301

Αφού ακούσαμε τις τοποθετήσεις των κοινοβουλευτικών ανδρών στη Βουλή για τις επίμαχες τηλεφωνικές συνομιλίες Καμμένου-Γιαννουσάκη, τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις, αισθάνομαι την ανάγκη να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα.

Πρώτα απ’ όλα, είναι αρχή μου να ακούω τις θέσεις των άλλων πολύ προσεκτικά, όταν εμπλέκεται το όνομά μου.

Πάντοτε υπάρχει η πιθανότητα εκτός από τις φαιδρότητες του κ. Γεωργιάδη περί σπείρας να έχεις κάνει κάποιο λάθος ή να έχεις υπερεκτιμήσει το υλικό σου ως δημοσιογράφος. 

Θα σας πω, λοιπόν, ότι ακούγοντας κυρίως τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη και δευτερευόντως τον κ. Λαγό της Χρυσής Αυγής, συνειδητοποίησα για άλλη μία φορά ότι η χώρα μας με τόσο χαμηλό πολιτικό επίπεδο έχει ελάχιστες πιθανότητες να ανακάμψει.

Θέλω να γίνω πολύ συγκεκριμένος, επειδή στο Τwitter ο πρώτος εξ αυτών, ο οποίος δεν γνωρίζω πότε εργάζεται, πότε τρώει, πότε ερωτεύεται, εκτός κι εάν όλα αυτά τα κάνει με το κινητό στο χέρι, οπότε μπράβο του, αναρωτήθηκε εάν ανοίξουν κάποια στιγμή οι λογαριασμοί, μήπως βρεθώ κι εγώ στη σπείρα που συνέστησε ο υπουργός Άμυνας.

Γνωρίζοντας ότι όντως εγώ τους ξύπνησα και επιτάχυνα όλη αυτήν την ιστορία μετά την απίστευτη αποκάλυψη του Γιαννουσάκη, για τη μεταφορά και τη μοιρασιά της ηρωίνης, την ώρα που αναζητούσα μόνον την κλοπή των καυσίμων και τη διακίνηση μαύρου χρήματος από τις εταιρείες του κ. Μαρινάκη, αναλαμβάνω δημόσια την ευθύνη της σύστασης σπείρας, εφόσον η Δικαιοσύνη αποφανθεί ότι τέτοια σπείρα υφίσταται. 

Η συνέχεια ΕΔΩ…….

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here