Γιατί η καθαριότητα μιας πόλης είναι μισή αρχοντιά;

0
601

Την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς ενισχύθηκε με ένα νέο υπερσύγχρονο σάρωθρο που σκουπίζει τις άκρες των δρόμων.

Το καινούργιο σάρωθρο, το οποίο παρελήφθη από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, θα συμβάλλει στον καλύτερο οδοκαθαρισμό του Δήμου Κηφισιάς.

Το υπερσύγχρονο μηχάνημα είναι νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, φιλικό στο περιβάλλον και έχει την ελάχιστη κατανάλωση καυσίμων με αντίστοιχα μηχανήματα της γενιάς του. 

Δεν καθαρίζει μόνο δρόμους, αλλά μπορεί και να συμβάλλει αποτελεσματικά στον καθαρισμό φρεατίων. Διαθέτει τρεις ατσάλινες βούρτσες και λειτουργεί με σύστημα ψεκασμού νερού χωρητικότητας 3,82 κυβικών. 

Με σύγχρονο σύστημα συμπίεσης μπορεί να φτάσει στην αποθήκευση ακόμα και 5,5 κυβικών απορριμμάτων.
Τα αποτελέσματα της λειτουργίας του νέου σαρώθρου θα είναι πολύ σημαντικά καθώς η λειτουργία του νέου μηχανήματος θα ενισχύσει την καθαριότητα του Δήμου Κηφισιάς. 

Η αποτελεσματικότητα του, αντιστοιχεί στην εργασία δώδεκα (12) περίπου οδοκαθαριστών που θα μπορούν πλέον να απασχολούνται σε επιπλέον τομείς. 

Η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς αποκτά σταδιακά τον εξοπλισμό που έχει ανάγκη.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η αποτελεσματικότητά του, αντιστοιχεί στην εργασία δώδεκα περίπου οδοκαθαριστών, που θα μπορούν πλέον να απασχολούνται σε επιπλέον τομείς.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here