Γιατί ο Μητσοτάκης, δηλαδή ο Σημίτης, μισεί τον Καραμανλή και τον Παυλόπουλο.

0
244

Πέρασαν ήδη αρκετές μέρες από την άθλια επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Κώστα Καραμανλή και τον Προκόπη Παυλόπουλο από το βήμα της Βουλής στις 24/05/2018.

Και ενώ από το περιβάλλον του διέρρεαν ότι ο Μητσοτάκης θα προέβαινε άμεσα σε διορθωτική δήλωση που θα διευκρινίζεται ότι δεν είχε καμία πρόθεση να επιτεθεί στον φυσικό γιατί της παράταξης και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αυτό δεν έγινε ποτέ. 

Αυτό δικαιώνει απόλυτα το "olympia.gr" που από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι η χυδαία συκοφάντηση του Μητσοτάκη σε Καραμανλή και Παυλόπουλο ήταν προσεκτικά σχεδιασμένη από τον τοποτηρητή του Σημίτη, Θεοδωρικάκο….που την εκτέλεσε το πολιτικό του παιδί δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που μαζί με τον Θεόδωρο Τσουκάτο είχαν το ελεύθερο να βλέπουν τον καταζητούμενο Μιχάλη Χριστοφοράκο όποτε ήθελαν.

Ο Μητσοτάκης λοιπόν απεχθάνεται τον Κώστα Καραμανλή ακριβώς επειδή είναι Κώστας Καραμανλής, είναι ο πρωθυπουργός που τόλμησε να συγκρουστεί με τους νταβατζήδες που σήμερα στηρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Είναι ο πρωθυπουργός που έγινε στόχος από το πράσινο παρακράτος το οποίο χθες υπεράσπισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού αποτελεί μέρος του.

Όσο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο Μητσοτάκης τον απεχθάνεται όχι μόνο για τον βασικό μέτοχο που ήταν η πρώτη προσπάθεια συγκρούσεις της Δημοκρατίας με τα βρώμικα συμφέροντα που λυμαίνονται την πατρίδα, αλλά κυρίως επειδή υπήρξε ο στενότερος συνεργάτης του εθνάρχη Κωσταντίνου Καραμανλή, το πολιτικό παιδί του Κωσταντίνου Καραμανλή, άρα είναι απολύτως αναμενόμενο να συγκρούεται με το πολιτικό παιδί του Κώστα Σημίτη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Όπως επίσης, ο Προκόπης Παυλόπουλος υπήρξε ο στενότερος Συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, ο άνθρωπος που δεν πρόδωσε ποτέ ούτε το πρόσωπο ούτε τις αρχές και αξίες της παράταξης. 

Αυτές που έχει κάνει κουρελόχαρτο ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδίδοντας την παράταξη στο πράσινο παρακράτος.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here