Γιατί το Μαξίμου ήθελε να κρατάει χειροπόδαρα τον Στρατηγό Φλώρο;

0
179

-Για να μην μιλήσει για τα όπλα στην Ουκρανία;

-Για να μην αντιδράσει στις πρωτοφανείς προκλήσεις των Τούρκων ανατολικά της Κρήτης;

-Για να μην πιέσει για κυρώσεις κατά της Τουρκίας;

-Για να μην διαμαρτυρηθεί για τις παράνομες ενέργειες που συνιστούν αφοπλισμό των νησιών;

Κάτι (σοβαρό) τρέχει με το Μαξίμου – Γιατί ξαφνικά άρχισαν οι επιθέσεις κατά του ΑΓΓΕΘΑ Κ. Φλώρου

Η Έκθεση της ΕΥΠ εμφανίζει τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ  Κων. Φλώρο να αγοράζει σπίτι έναντι 1,2 εκατ.  εκ των οποίων τα 600.000 ευρώ «μαύρα»!!

Η πληροφορία της ΕΥΠ ότι πληρώθηκαν 600.000 ευρώ «μαύρα», ανοίγει τον δρόμο διεξαγωγής οικονομικού ελέγχου στον Στρατηγό Φλώρο και στα εμπλεκόμενα μέλη της οικογένειάς του.

Όπως η Εύα Καϊλή, έτσι και ο γαμπρός του Στρατηγού Φλώρου εμφανίζονται να αγοράζουν μεζονέτες στο Παλαιό Ψυχικό και στου Παπάγου δύο και τρεις φορές κάτω από τις πραγματικές τιμές που καθορίζει η κτηματομεσιτική αγορά.

Η Εύα Καϊλή το 2019 εμφανίζεται να αγοράζει μεζονέτα απέναντι από τον Φάρο Ψυχικού στη τιμή των 260.000 ευρώ, την ώρα που ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αττικής αναφέρει πως, την περίοδο εκείνη, η τιμή ήταν σχεδόν τριπλάσια! Έφτανε minimum τις 700.000 ευρώ.

Παρομοίως, και στην περίπτωση της μεζονέτας στον Παπάγο που αγοράστηκε στο όνομα του γαμπρού του στρατηγού Φλώρου.

Το «Documento» αποκαλύπτει ότι αγοράστηκε επισήμως προς 480.000 με δάνειο από την Εθνική και υποθήκη ΜΟΝΟ το προς αγορά ακίνητο!

Σύμφωνα με την κτηματομεσιτική αγορά, σε νεόδμητη πολυκατοικία στου Παπάγου, το τετραγωνικό μέτρο κυμαίνεται μεταξύ 4.500 και 5.000 ευρώ!

Η επίμαχη μεζονέτα στου Παπάγου είναι 200τ.μ. συν δύο γκαράζ, συν μία αποθήκη. Επομένως, η πληροφορία της ΕΥΠ για το κόστος αγοράς του συγκεκριμένου ακινήτου (1.200.000 ευρώ) συμβαδίζει με τις πραγματικές τιμές που πωλούνται τα διαμερίσματα στα υπό κατασκευή οικοδομικά συγκροτήματα εντός των ορίων Παπάγου.

Η πληροφορία της ΕΥΠ ότι πληρώθηκαν 600.000 ευρώ «μαύρα», ανοίγει τον δρόμο διεξαγωγής οικονομικού ελέγχου στον Στρατηγό Φλώρο και στα εμπλεκόμενα μέλη της οικογένειάς του.

Άλλωστε, ανάλογη έρευνα διεξάγεται ήδη για την αγορά της μεζονέτας στο Παλαιό Ψυχικό από την Εύα Καϊλή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here