Για δήμαρχος κατεβαίνει ο Μιχελάκης;

0
303

Να διεκδικήσει το δήμο της Αθήνας φιλοδοξεί ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του airetos.gr που προέρχονται από το Υπουργείο Εσωτερικών, ο κ. Μιχελάκης εξετάζει αυτή την προοπτική με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσεκτικά βήματα, προκειμένου να καταφέρει να εξασφαλίσει τη στήριξη του κόμματος του.

Πηγές του Υπουργείου Εσωτερικών αναφέρουν στον airetos.gr, ότι δεν είναι τυχαίο που το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Γιάννης Μιχελάκης άνοιξε μέτωπο με τον δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη, ως μια μικρή γεύση του τι θα επακολουθήσει αν τελικά η επιθυμία του Υπουργού Εσωτερικών γίνει πράξη.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Μιχελάκης απέστειλε στον εισαγγελέα ανώνυμες καταγγελίες για τη Διεύθυνση Αλλοδαπών του δήμου της Αθήνας προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Γ. Καμίνη, ο οποίος δήλωσε ότι «πρώτη φορά είδα ανώνυμη καταγγελία να αναδεικνύεται από υπουργό χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία».

Ο Υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης απάντησε:

«Προφανώς ο κ. Καμίνης θέλησε να ξεκινήσει την…….ακομμάτιστη προεκλογική του εκστρατεία κάνοντας επίθεση εναντίον μου. Όμως αυτή η επίθεση αποδεικνύεται….άσφαιρη.

Καθώς για το θέμα που με εγκαλεί, ξεχνάει, πως ο ίδιος έχει ήδη διατάξει ΕΔΕ. Επιπλέον, του υπενθυμίζω, ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει διατάξει δύο προκαταρκτικές έρευνες για το θέμα αυτό. Τα συμπεράσματα δικά σας…»

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here