Γιώργος Θωμάκος: EΓΓΥΩΜΑΙ τη συνέχιση μιας δημοκρατικής και έντιμης, από κάθε άποψη, λειτουργίας του Δήμου.

0
818

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Στην εκπνοή της προεκλογικής περιόδου κι αφού σας ευχαριστήσω και πάλι για την συμμετοχή σας στις εκλογές, σας καλώ όλες και όλους να ψηφίσουμε κι αυτή την Κυριακή. Δώστε μου τη δύναμη ώστε με τις επιθυμητές συνεργασίες, να συνεχίσουμε να υπηρετούμε ΔΗΜΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΕΝΤΙΜΟ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ!

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο μας περιλαμβάνει για πρώτη φορά τόσες πολλές, (δεκατέσσερις 14) Δημοτικές Παρατάξεις εκ των οποίων οι 12 διαθέτουν από 1 έως τρεις 3 έδρες Δημοτικών Συμβούλων.

Άλλες 2 με 12 και 10 έδρες αντίστοιχα, χρειάζονται σημαντική ενίσχυση για την επίτευξη της απαραίτητης πλειοψηφίας (τουλάχιστον 21) στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το νέο και πρωτόγνωρο περιβάλλον ασφαλώς απαιτεί συνεργασίες μεταξύ πολλών Δημοτικών Παρατάξεων. Από πλευράς μου, αυτές οι συνεργασίες θα επιδιωχθούν με ισοτιμία, συν-διοίκηση και ουσιαστική διαβούλευση.

Η Τοπική Δημοκρατία που εφήρμοσα στον τόπο μας και οι νέοι συμμετοχικοί θεσμοί που εισήγαγα στον Δήμο μας, εγγυώνται τη συνέχιση μιας δημοκρατικής και έντιμης, από κάθε άποψη, λειτουργίας του Δήμου.

  • Η διεύρυνση των Επιτροπών
  • Οι συχνές συγκλίσεις όλων των οργάνων του Δήμου καθώς και της Εκτελεστικής Επιτροπής
  • Η διαφάνεια στην λήψη των αποφάσεων
  • Τα δημοψηφίσματα εκεί που χρειάζονται
  • Η στήριξη στο έργο και την λειτουργία όλων των Δημοτικών Παρατάξεων
  • Η έμπρακτη ενθάρρυνση της αυτό-οργάνωσης των τοπικών κοινωνιών
  • Η ενίσχυση αρμοδιοτήτων των Τοπικών Συμβουλίων,

ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΟΥ.

Όλα τα μηνύματα των πολιτών έχουν αξιοποιηθεί για να γίνουν οι διορθώσεις εκεί που πρέπει. Διαρκές Νοικοκυριό, Υποδομές και Καινοτομίες που θα βελτιώνονται και θα διευρύνονται συνεχώς.

Σας Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη

Καλή ψήφο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here