Γιώργος Μπαλταδώρος: Αυτός είναι ο ήρωας πιλότος του Mirage 2000-5 που κατέπεσε στη Σκύρο.

0
202

Ακόμη ένας Έλληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων.

Συγκλονισμένες οι Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και το πολιτικό προσωπικό της χώρας από την τραγωδία του θανάτου του 34χρονου Σμηναγού, Γιώργου Μπαλταδώρου, που «χάθηκε» μετά από πτώση του Mirage 2000-5.

Πολιτικοί και κόμματα εκφράζουν με ανακοινώσεις την οδύνη τους για την απώλεια του Έλληνα Πιλότου, που έχασε τη ζωή του κατά την πτώση του Mirage 2000-5, ανοιχτά της Σκύρου.

Βούτσης: Έφυγε υπερασπιζόμενος την πατρίδα μας

Τη θλίψη του για τον θάνατο του πιλότου του αεροσκάφους Mirage 2000-5, που κατέπεσε σήμερα, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης.

«Εκ μέρους όλων των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, θα ήθελα να εκφράσω την οδύνη μας για τον θάνατο του πιλότου που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Η Βουλή των Ελλήνων αποδίδει φόρο τιμής στη μνήμη του. Έφυγε υπερασπιζόμενος την πατρίδα μας αλλά θα μείνει για πάντα στις καρδιές και τη μνήμη μας. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Θεοδωράκης: Ο θάνατός του ας μας κάνει όλους πιο συνετούς

Άλλος ένας πιλότος έπεσε στο Αιγαίο υπερασπιζόμενος την πατρίδα μας. Τα συλλυπητήριά μου στη μεγάλη οικογένεια της πολεμικής αεροπορίας καθώς και στην οικογένεια και τους φίλους του. Ο θάνατός του ας μας κάνει όλους πιο συνετούς, αναφέρει σε ανάρτηση στο Twitter ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ένωση Κεντρώων: Θλίψη για τη θυσία ακόμα ενός ήρωα της Πολεμικής Αεροπορίας

Τη θλίψη της για τον χαμό του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορείας εκφράζει, με ανακοίνωσή της, και η Ένωση Κεντρώων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος, «η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τη βαθύτατη τη θλίψη της για τη θυσία ακόμα ενός ήρωα της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που χάθηκε στον βωμό της υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, είμαστε δίπλα της αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Κικίλιας: Αθάνατος

Νωρίτερα τα συλλυπητήρια του είχε εκφράσει μέσω twitter και ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

«Θρήνος για την Ελλάδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του πιλότου μας και στην Πολεμική Αεροπορία. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ.

Υ.Γ. Προφητικό βίντεο-ντοκουμέντο με δηλώσεις του ήρωα πιλότου Γ. Μπαλταδώρου για την τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο.

Υ.Γ.1. Ο Πάρις Καρβουνόπουλος στον ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Μπαλταδώρο: Παραίσθηση «χτύπησε» τον σμηναγό – Είναι ο εφιάλτης κάθε πιλότου.

Υ.Γ.2. Στη μνήμη του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου…….

{videobox}cKHlVJmMUo8{/videobox}

Υ.Γ.3. Από την Kifisia Press: Ο θάνατός του ας μας κάνει όλους πιο συνετούς……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here