Γιώργος Σκορδίλης: «Το νέο δεν κατάφερε να φέρει την αλλαγή».

0
338

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΑλλάΖΩ την πόλη μου» κ. Γιώργος Σκορδίλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση μετά τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών της Κυριακής 26/05/19 όπου η παράταξή του συγκέντρωσε μόνο το 3,35% των ψήφων:

«Η δημοτική παράταξη «ΑλλάΖΩ την πόλη μου» ολοκλήρωσε την Κυριακή 26 Μαΐου μία πορεία ειλικρινούς και γόνιμου διαλόγου με τους πολίτες που διήρκησε πάνω από 5 μήνες.

Καταθέσαμε πλήρεις και ρεαλιστικές προγραμματικές θέσεις και απόψεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν στα προβλήματα του Δήμου μας!

Η προσπάθεια μας είχε από πίσω της ανθρώπους με διάθεση για προσφορά, ανθρώπους που αναγνώριζαν τα κακώς κείμενα του Δήμου…και ήθελαν να τα αλλάξουν με την ενεργό συμμετοχή τους και τις γνώσεις τους.

Η προσπάθειά μας κατάφερε να έχει έκφραση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά δεν κατάφερε αυτή η έκφραση να είναι τόσο ηχηρή όσο θα περίμενε κανείς να έχει το ΝΕΟ, το ΑΦΘΑΡΤΟ, το ΣΥΝΕΠΕΣ, το ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟ.

Το νέο δεν κατάφερε να φέρει την αλλαγή, να πείσει όλους όσοι δείλιασαν να το εμπιστευθούν.

Ωστόσο, χρόνος Αόριστος δεν αρμόζει στην προσπάθεια, τη θέληση και την ιδιοσυγκρασία των ανθρώπων του «ΑλλάΖΩ την πόλη μου». Εδώ αρμόζει χρόνος Ενεστώτας, Ενεργητικός! Συνεχίζουμε να διεκδικούμε το αυτονόητο.

Εκείνο που θα παρέχεται από τις Υπηρεσίες του Δήμου και δε θα γίνεται αντικείμενο συναλλαγής και σχέσης οικονομικών συμφερόντων!

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, εγώ προσωπικά και όλοι οι συνεργάτες του «ΑλλάΖΩ την πόλη μου» τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν!

Και τους δηλώνουμε ότι δεσμευόμαστε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κάνουμε πράξη τις προσδοκίες τους και να είμαστε όλοι τμήμα μιας πραγματικότητας για την οποία θα είμαστε περήφανοι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here