Γιώργος Τράγκας: «Επί ημερών Μητσοτάκη θα χάσουμε εδάφη-Ο Ερντογάν θέλει να παραδοθούμε άνευ όρων».

0
425

Επί των ημερών της κυβέρνησης Μητσοτάκη «θα χάσουμε εδάφη» γράφει σε άρθρο του ο γνωστός αδέσμευτος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.

«Ακόμα και οι Εσκιμώοι θα αντιδρούσαν αν κάποιος έμπαινε ακάλεστος στο ιγκλού τους» είπε χαρακτηριστικά και προσθέτει «Ο Ερντογάν δεν θέλει διαπραγματεύσεις. Θέλει παράδοση άνευ όρων».

Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο του Γιώργου Τράγκα:

«Η ανάσυρση της μαυρίλας της Χρυσής Αυγής με την καταδίκη της πολιτικής ηγεσίας της και των μελών της, δεν μπορεί να καλύψει την βαθύτατη Εθνική ταπείνωση και την ήδη υπάρχουσα συρρίκνωση των Εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων επί ημερών Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχει κράτος σε ολόκληρο τον κόσμο, μικρό ή μεγάλο, πολύ περισσότερο στο Δυτικό ημισφαίριο που να παραδίδεται άνευ όρων, και η Κυβέρνησή του να σφυρίζει έως και αδιάφορα.

Η εστία του Παγκόσμιου Πολιτισμού, η χώρα του Παρθενώνα και της Δημοκρατίας, προσβάλλεται καθημερινά άμεσα:

-χωρίς η Κυβέρνησή της να κινητοποιεί τη διεθνή κοινή γνώμη,

-χωρίς ο Πρωθυπουργός της να αρθρώνει τον απαραίτητο αμυντικό λόγο,

-χωρίς να κινητοποιεί τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, και κυρίως χωρίς να θέτει σε συναγερμό τον πληθυσμό της.

Ακόμα, και κάποια φυλή στον Αμαζόνιο ή οι άτακτοι και διάσπαρτοι Εσκιμώοι κάπου στον Νότιο Πόλο, θα είχαν αντιδράσει εάν ξένοι εισβολείς παραβίαζαν καθημερινά την περιοχή τους.

Ο κύριος Μητσοτάκης είναι υπεύθυνος για αυτή την πρωτοφανή Eθνική ταπείνωση, για αυτήν την περιφρόνηση που δέχεται η πατρίδα μας από την πλευρά της Τουρκίας.

Ένα χρόνο και κάτι στην εξουσία φάνηκε όχι μόνο ένας υπάκουος υπηρέτης του Βερολίνου αλλά και ο πλέον πολιτικά ατάλαντος στην περίοδο της Μεταπολίτευσης. Ουδέποτε η χώρα είχε τόσο μικρό πολιτικό ανάστημα στον Πρωθυπουργικό θώκο.

Ουδέποτε η πατρίδα μας είχε άνθρωπο τόσο ζαρωμένο και αναποτελεσματικό. Η χώρα οδηγείται σε defacto Εθνικό ακρωτηριασμό. Ο Ερντογάν δεν θέλει διαπραγματεύσεις. Θέλει παράδοση άνευ όρων.

Όσα είχε πει ενώπιον του Προκόπη Παυλόπουλου στις 7 Δεκεμβρίου του 2017, τα υλοποιεί ένα προς ένα έχοντας απέναντί του έναν πολύ αδύναμο, ατάλαντο και καθοδηγούμενο από τους Γερμανούς Πρωθυπουργό.

Επιβάλλει την κυριαρχία της Τουρκίας με τη διέλευση του τουρκικού στόλου μέσα από κυριαρχικά δικαιώματά μας. Ούτε για φυσικό αέριο ψάχνει ούτε για πετρέλαια. Απλά δείχνει σε όλη την ανθρωπότητα ότι η Ελλάδα παραμένει σιωπηλή, ανήμπορη και δεκτική στις απαιτήσεις του.

Ουσιαστικά μετά από πολλά έτη παραβιάσεων του εναέριου χώρου, τώρα εμπεδώνει απόλυτη κυριαρχία και χρησικτησία του θαλάσσιου χώρου. Χωρίς παρατηρητές, χωρίς πολυμερή διάσκεψη, καταργώντας και την έννοια των απευθείας διαπραγματεύσεων και του ρόλου του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, αρπάζει ότι βρίσκει μπροστά του.

Επισημοποιεί την ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης που περνάει πάνω από Κρήτη και Ρόδο. Καταπίνει σε ένα πρωινό την Αμμόχωστο. Και αμφισβητεί, ψεκάζοντας με προπαγάνδα όλον τον διεθνή περίγυρο, ότι η πλειονότητα των κατοίκων της Δωδεκανήσου δεν είναι Έλληνες.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here