Γιώργος Τράγκας: Θα χυθούν τόνοι τουρκικού αίματος-Θα πολεμήσουμε τους Τούρκους παντού-Σε γη, θάλασσα και αέρα.

0
494

Mήνυμα στην Άγκυρα έστειλε σήμερα ο γνωστός αδέσμευτος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας ο οποίος γνωρίζοντας ότι παρακολουθούν οι Τούρκοι τις εκπομπές του και τις δηλώσεις του, διαμήνυσε ότι «θα χυθούν τόνοι αίματος» αν επιχειρήσουν να οδηγήσουν τα πράγματα σε ένοπλη σύγκρουση και θα πληρώσουν ένα πολύ βαρύ τίμημα.

Αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι Έλληνες θα τους πολεμήσουν παντού, μέχρι την τελική νίκη:

«Θα τους πολεμήσουμε παντού στον αέρα στη θάλασσα στα χωριά παντού και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να τους πολεμάμε μέχρι να αποσυρθούν και από τον τελευταίο βράχο, και από το τελευταίο κύμα που ορίζει η συνθήκη της Λωζάνης Πρέπει να κατανοήσουν οι απέναντι ότι δεν είμαστε διχασμένοι ούτε φοβισμένοι. Δε μας φοβίζει ένας ιός γρίπης, πολύ περισσότερο ο Covid-19.

Θα το καταλάβουν γιατί είναι φασίστες και ποτέ δεν θα ξανά δουν την οθωμανική αυτοκρατορία. Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις του έθνους μην εμπιστεύεστε γερμανόφιλους και ειδικά τους Γερμανούς».

Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο του Γιώργου Τράγκα.

«Ετοιμαστείτε για πόλεμο ή για επώδυνη ταπεινωτική εθνική ήττα. Μην εμπιστεύεστε τους Γερμανούς. Μην πιστεύετε ότι οι Ευρωπαίοι θα ανακόψουν την Tουρκική βουλιμία…

Οι «Γκρίζοι Λύκοι» θέλουν να αρπάξουν το μισό Αιγαίο. Θέλουν να κορέσουν την πείνα τους καταπίνοντας Ελληνικά νησιά, τμήματα της Ανατολικής Θράκης και φυσικά της Κύπρου.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here