ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ο Γιώργος Τράγκας στο ραδιόφωνο: Τα στασίδια του ΣΚΑΪ θα πάνε φυλακή!

0
609

Σκληρές Αποκαλύψεις από τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Ελλάδα 94,3 FM.

Στον απόηχο των αποκαλύψεων της «κυριακάτικης δημοκρατίας» για το διπλό σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων του ΕΟΔΥ και τις επώνυμες, πλέον, καταγγελίες επιστημόνων, ο Γιώργος Τράγκας αποκάλυψε ότι υπάρχει μεγάλη ανησυχία στον κύκλο ορισμένων λοιμωξιολόγων.

Ειδικά σε αυτούς που θεωρείται ότι λειτούργησαν πολιτικά και όχι επιστημονικά και χαρακτηριστικά λένε μεταξύ τους ότι «θα πάμε φυλακή», όπως αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Προσοχή, υπάρχουν κασέτες με υπουργούς!

Ο Γιώργος Τράγκας αποκάλυψε ότι υπάρχουν κασέτες με συνομιλίες υπουργών, από συναντήσεις με λοιμωξιολόγους! Και βρίσκονται μάλιστα σε χέρια επιστημόνων οι οποίοι της κράτησαν – όπως χαρακτηριστικά είπε ο δημοσιογράφος – για να μην πάνε φυλακή!

Αυτές οι αποκαλύψεις έρχονται λίγες ημέρες μετά την παραδοχή του κ. Μαγιορκίνη για ύπαρξη «Πολιτικού φίλτρου» στις επιστημονικές απόψεις! Παραδοχή που κατά τη γνώμη μας ισοδυναμεί με 10 κασέτες. Διότι σε μία τέτοια περίοδο με μία πρωτοφανή υγειονομική κρίση, θα πρέπει να γίνεται ακριβώς το αντίθετο.

Δηλαδή οι επιστήμονες θα έπρεπε απερίσπαστοι να εκφέρουν την επιστημονική τους άποψη, και οι πολιτικοί θα έπρεπε ευλαβικά να ακούμε τους επιστήμονες και να εκτελούν τις εισηγήσεις τους. Δηλαδή οι πολιτικές αποφάσεις θα έπρεπε να είναι πειθαρχημένες απόλυτα στις επιστημονικές εισηγήσεις.

Εδώ φαίνεται ότι συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Υπήρχε δηλαδή πολιτική κατεύθυνση και η επιστημονική άποψη θα έπρεπε να συνταχθεί με τις πολιτικές επιδιώξεις και σκοπιμότητες.

Σε αυτό το νοσηρό πλαίσιο, οι αποκαλύψεις του Γιώργου Τράγκα αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά καθίσταται πλέον επιτακτική η απαίτηση της Αντιπολίτευσης να έρθουν στο φως της δημοσιότητας τα πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων!

Υ.Γ. Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο Σκάι όταν εμφανίστηκε το πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας!

Ούτε τα προσχήματα πλέον δεν κρατούν ορισμένοι δημοσιογράφοι. Απόδειξη αυτό που έγινε σήμερα στον Σκάι. Κατά την ανάγνωση των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων, η οποία έγινε για όλες τις υπόλοιπες εφημερίδες χωρίς σχολιασμό, όταν ο δημοσιογράφος έφτασε στην καταγγελία-αποκάλυψη της εφημερίδας Δημοκρατία, σταμάτησε την ανάγνωση και άρχισε να διαβάζει την απάντηση του…ΕΟΔΥ!

Μιλάμε για καταστάσεις που παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Και κάποιοι θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι η ασυλία στην εξουσία όταν καταφανώς δεν κάνει καλά τη δουλειά της, είναι ότι χειρότερο για τον λαό, την πατρίδα, το ίδιο το πολίτευμα.

Δείτε το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here