Γιώργος Τράγκας: Moυ έκοψε την εκπομπή το Μαξίμου.

0
642

Ευθεία επίθεση κατά του στενού περιβάλλοντος του Κυριάκου Μητσοτάκη και προσωπικά κατά του «πρωθυπουργικού ανιψιού», Γρηγόρη Δημητριάδη, εξαπέλυσε την Τετάρτη το απόγευμα ο Γιώργος Τράγκας με συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.

Ο δημοσιογράφος κατηγόρησε ευθέως τον σκληρό και στενό πυρήνα του Μαξίμου για συστηματικές διώξεις εναντίον του. Ξεκαθάρισε πως η συστηματική δίωξη του για πολιτικούς λόγους από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, με άμεσες παρεμβάσεις προς τους επιχειρηματίες-εκδότες αφορούν τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» και τον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24», με τους οποίους συνεργαζόταν.

Η υπόθεση με τον Ρ/Σ «Παραπολιτικά» είναι ήδη γνωστή και ο Γιώργος Τράγκας έχει εκτενώς αναφερθεί στο παρασκήνιο της διακοπής της επαγγελματικής του συνεργασίας με αυτόν τον εκδοτικό όμιλο.

Όμως στη συνέντευξή του την Τετάρτη, ο δημοσιογράφος έδωσε στη δημοσιότητα ένα SMS που του απεστάλη από τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού «Action 24» Διονύση Παναγιωτάκη, διά του οποίου του κοινοποιούσε τη διακοπή της συνεργασίας τους. Το περιεχόμενο του SMS είναι απολύτως διαφωτιστικό ως προς το παρασκήνιο και αυτής της υπόθεσης.

Ο Γιώργος Τράγκας ανέφερε μεταξύ άλλων πως κατόπιν όλων τούτων ανησυχεί για την ασφάλεια της οικογένειάς του, καθώς και για τη ζωή του, εξηγώντας πως η επίθεση που δέχεται από το πρωθυπουργικό κέντρο άσκησης πολιτικής είναι διαρκής, συστηματική, σχεδιασμένη και εξοντωτική.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Τράγκας ανέφερε πως θα μεταβεί στη δικηγορική εταιρεία του κ. Αγαπηνού προκειμένου να καταθέσει αγωγή κατά του σταθμού «Action 24» – και όχι μόνον – για πλήθος βλαβών που υπέστη επαγγελματικά.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

Υ.Γ. Ο Γιώργος Τράγκας ΚΑΡΦΩΝΕΙ τον Γρηγόρη Δημητριάδη για τον αποκλεισμό ΜΜΕ από την κρατική διαφήμιση.

«Καταγγέλλω ευθέως τον Δημητριάδη Γρηγόρη για αποκλεισμό δημοσιογράφων κι εντύπων από την κρατική διαφήμιση. Αυτό δεν είναι κράτος είναι πολιτική συμμορία. Ο ίδιος άνθρωπος με οδήγησε στην έξοδο επαγγελματικής στέγης».

Ο Γιώργος Τράγκας στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον ΕΛΛΑΔΑ FM 94,3 υποστήριξε πως έχει συγκεκριμένες καταγγελίες για τον ρόλο του Γρηγόρη Δημητριάδη στη διανομή κρατικού χρήματος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος διευκρίνισε ότι αναφέρεται στον ανιψιό του πρωθυπουργού, ο οποίος έχει κορυφαία θέση μέσα στο μέγαρο Μαξίμου. Και χαρακτηριστικά είπε πως δεν μιλάμε για κράτος αλλά για Πολιτική Συμμορία!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here