Γ.Γ. στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη…..ο μεταξύ των αρίστων ο αρχηγός ΕΛΑΣ στο Μάτι!!

0
443

Η τραγωδία στο Μάτι, μία από τις «σημαίες» της Νέας Δημοκρατίας κατά την διάρκεια της προεκλογική περιόδου, φαίνεται να καταρρίπτεται και μάλιστα παταγωδώς μετά την «έκπληξη» που επιφύλαξε η νέα κυβέρνηση διορίζοντας νέο Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τον Κωνσταντίνο Τσουβάλα.

Πρόκειται -ναι- για τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας την περίοδο της φονικής πυρκαγιάς, ο οποίος μάλιστα είχε δηλώσει υπερήφανος για τον τρόπο που χειρίστηκε η Αστυνομία την υπόθεση στο Μάτι.

«Έκαναν εξαιρετική και αποτελεσματική δουλειά σε πολύ κρίσιμους οριακούς χρόνους», είχε πει τότε ο κ. Τσουβάλας μετά την πρωτοφανή τραγωδία.

Ποιος να το ήξερε ότι έναν χρόνο και μερικούς μήνες μετά και με την συγκεκριμένη κυβέρνηση ο συγκεκριμένος κύριος θα αναλάμβανε ανώτερα καθήκοντα στον κρατικό μηχανισμό.

Υπενθυμίζεται δε ότι τότε η Νέα Δημοκρατία είχε εκδώσει και ανακοίνωση βάσει της οποίας αναφέρονταν τα εξής:

«Η θλιβερή παράσταση απόσεισης κάθε ευθύνης που έστησε απόψε η κυβέρνηση, – με την συνδρομή δυστυχώς και των υπηρεσιακών παραγόντων που έχει επιλέξει ως επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας – προκαλεί μόνον οργή.

Ανίκανους πολιτικούς γνώρισε και άλλη φορά η χώρα. Αλλά με το θράσος να δηλώνουν ακόμη και υπερήφανοι, ύστερα από μια πρωτόγνωρη εθνική τραγωδία, ποτέ».

Υ.Γ. Πολλά ερωτηματικά γεννά η τοποθέτηση του πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ ο οποίος τα είδε όλα τέλεια στο Μάτι λίγο μετά τη φονική πυρκαγιά που κόστισε τη ζωή σε 103 συνανθρώπους μας, Κωνσταντίνου Τσουβάλα για άγνωστους λόγους επελέγη ως Γενικός Γραμματέας στο υπουργείο προστασίας του πολίτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ δήλωνε στα ΜΜΕ ότι εκείνη τη μέρα είχαν λειτουργήσει όλα τέλεια!

Υ.Γ.1.  Κάνατε Γραμματέα αυτόν που ευθύνεται για το Μάτι: Κριτική ΣΥΡΙΖΑ για διορισμό Τσουβάλα.

Υ.Γ.2. Άρχισε τα FAKEnews πριν καν ορκιστεί βουλευτής «Η ΝΔ δεν έχει βγάλει ΠΟΤΕ ανακοίνωση κατά του κ. Τσουβάλα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here