Δήλωση on camera του Χρήστου Σπίρτζη: «Είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί-Δεν μπορεί Κυβέρνηση και κ. Μητσοτάκης να “αλληλοσυγχαίρονταi “ όταν έχουν τόσο μεγάλες ευθύνες»

0
395

«Με την παρουσία μας σήμερα εδώ δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στους πολίτες που έχουν πληγεί», τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Σπίρτζης, σε on camera δήλωσή του, κατά την επίσκεψη κλιμακίου του κόμματος στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές.

«Η περιβαλλοντολογική καταστροφή αλλά και η καταστροφή των περιουσιών των συμπολιτών μας είναι πολύ μεγάλη. Ένας παράδεισος στην Ανατολική Αττική, στο Κρυονέρι, στη Βαρυμπόμπη, στην Κηφισιά, έγινε στάχτη», σημειώνει ο Χρήστος Σπίρτζης.

Παράλληλα, στρέφοντας τα βέλη του στην κυβέρνηση δηλώνει ότι «δεν μπορεί ένας περιοδεύων θίασος, αλαζονικός, με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να «αλληλοσυγχαίρεται» με τόσο μεγάλες ευθύνες», κάνοντας λόγο για «μεγάλες καθυστερήσεις στην αρχή της πυρκαγιάς», για «μηδενική προετοιμασία για τα εναέρια μέσα», για «πολύ μεγάλες ελλείψεις στη διαχείριση και στο συντονισμό».

«Αυτή τη στιγμή προέχει η ηθική και η υλική στήριξη των συμπολιτών μας», καταλήγει ο Χρήστος Σπίρτζης, «και προφανώς προέχει να μην έχουμε αναζωπυρώσεις και να βοηθήσουμε όλοι τις αρμόδιες υπηρεσίες για να σβήσει τελείως η φωτιά».

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

Υ.Γ. Η επόμενη ημέρα μίας ασύλληπτης καταστροφής: Ζοφερές εικόνες της Βαρυμπόμπης από εναέρια λήψη.

Η επόμενη ημέρα μια ασύλληπτης καταστροφής τόσο σε επίπεδο υποδομών και κατεστραμμένων περιουσιών όσο και για το περιβάλλον και την χλωρίδα και πανίδα της Αττικής από ψηλά χωρίς περαιτέρω σχόλια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here