Δήμαρχος Κηφισιάς: Πώς θα αλλάξει η πόλη μας τα επόμενα χρόνια.

0
649

Επιδιώκουμε την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος, της ποιότητας ζωής και του δημόσιου χώρου, μέσα από παρεμβάσεις αναδιοργάνωσης των όρων και των υποδομών αστικής κινητικότητας, καθώς και την ενίσχυση της συμμετοχικότητας και της δημοκρατικότητας στη λήψη αποφάσεων για τα θέματα των μεταφορών στην πόλη.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος θεωρεί πως η σχέση εμπιστοσύνης με τους δημότες του έχει πλέον εδραιωθεί. Η επανεκλογή του δικαιολογεί την πεποίθηση αυτή.

Σαν επικεφαλίδες της πρώτης του θητείας τοποθετεί τον τριπλασιασμό των ταμειακών διαθεσίμων, τις μειώσεις των δημοτικών τελών και τους 65 διαγωνισμούς έργων που πραγματοποιήθηκαν.

Πλέον δρομολογεί νέες σχολικές μονάδες, κατασκευή προπονητηρίων και δίνει μεγάλη έμφαση σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

«Η Κηφισιά μαζί με άλλες 6 Ευρωπαϊκές πόλεις συμμετέχουν στο πρόγραμμα SPARCs, που είναι μια πρωτοβουλία της Commission, για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα αειφόρο δίκτυο έξυπνων πόλεων, θετικής βιώσιμης ενέργειας και κοινότητες μηδενικού άνθρακα.

Θέλουμε η πόλη μας να αποτελέσει ένα παράδειγμα ήπιας ανάπτυξης που να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες αειφόρας ζωής».

Δεύτερη θητεία ως δήμαρχος Κηφισιάς κ. Θωμάκο. Ποια είναι τα κυρίαρχα θέματα που αποτελούν για εσάς πρώτη προτεραιότητα την τετραετία αυτή;

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here