Δήμαρχος των χαμένων ευκαιριών και της ήσσονος προσπάθειας;;

0
224

Μεγάλη εντύπωση μου έκανε η δήλωση του πρώην Δημάρχου κ. Ν. Χιωτάκη σχετικά με τη ματαίωση του χρηματοδοτούμενου εξ ολοκλήρου από το ΕΣΠΑ έργο στη περιοχή τριγώνου Εθνικής Αντιστάσεως.

Λέει λοιπόν, σε κάποιο σημείο της: Αναφέρει ο κ. Γ. Θωμάκος ότι «η Περιφέρεια Αττικής παρά τις ενέργειες που έχει κάνει ο Δήμος Κηφισιάς, εμμένει στις νομικές αντιρρήσεις της σχετικά με το πολεοδομικό καθεστώς της έκτασης» και συνεχίζει: Η αλήθεια είναι ότι οι “οι νομικές αντιρρήσεις” της περιφέρειας που επικαλείται, εξαντλούνται στο γεγονός ότι λόγω ενός τυπικού σφάλματος κατά τη δημοσίευση της πράξης εφαρμογής κλπ, κλπ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο πρώην Δήμαρχος λέει ότι η περιφέρεια στέκεται ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην έγκριση του Έργου, αφού αναφέρει στη συνέχεια ότι: ΑΡΚΕΙ η απόφαση της Περιφερειάρχου για να διορθωθεί το εν λόγω <<τυπικό>> σφάλμα και να κυρωθεί η πράξη εφαρμογής. 

Αν κατάλαβα καλά, παρά τις προσπάθειες του Δήμου Κηφισιάς η Περιφερειάρχης στέκεται <<τεκμαίρεται εκ των αναφερομένων του>> ΑΠΕΝΑΝΤΙ στο έργο. 

Σκέπτομαι λοιπόν, μήπως το «γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» και είναι πολύ κρίμα μετά από τόσα χρόνια θητείας στο Δημαρχιακό αξίωμα και άσκηση πολιτικής, δεν μάθατε να χάνετε κ. Χιωτάκη. 

Νομίζω ότι δεν είναι του επιπέδου σας να χαρακτηρίζετε ένα Δήμαρχο θητείας ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ως «Δήμαρχο των χαμένων ευκαιριών και της ήσσονος προσπάθειας».

Πλέον αυτού, δείχνετε βιασύνη και έλλειψη ψυχραιμίας, αφού ο κόσμος με τη δύναμη της δημοκρατικής διαδικασίας, σας έκρινε ως Δήμαρχο όχι της ήσσονος, αλλά της ανύπαρκτης προσπάθειας.

Μου κάνει δε ιδιαίτερη εντύπωση, που χαρακτηρίζετε ένα Δήμαρχο θητείας ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ως Δήμαρχο των χαμένων ευκαιριών.

Ποιές αλήθεια είναι αυτές οι χαμένες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν μέσα σε τρείς μήνες και εσείς στην άσκηση των αντιπολιτευτικών σας καθηκόντων δεν αναδείξατε, ως οφείλατε, ως αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας; 

Δεν είναι σωστό να σας συμβουλεύσω πως θα πορευθείτε κατά τη διάρκεια της 5ετίας και δεν θα το κάνω.

Ένα όμως μπορώ να επισημάνω κ. Χιωτάκη: «Χρειάζεται άμεση αλλαγή των προσωπικών σας συμβούλων πριν είναι αργά. Σας οδηγούν σε λάθος μονοπάτια και δεν θα μπορέσουν να σας σώσουν ούτε οι Δημοτικοί σας Σύμβουλοι, που πρέπει να ομολογήσω ότι ορισμένοι εξ΄ αυτών, πράγματι είναι πολύ αξιόλογοι».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here