Δήμητρα Δελή: «Σταθερή, διάφανη και καθαρή η πολιτική μας για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος».

0
396

Σε εμπεριστατωμένη και λεπτομερή ενημέρωση των παρευρισκόμενων για το επεισόδιο προσαγωγής τοπικών συμβούλων στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ερυθραίας με την κατηγορία της «παράβασης καθήκοντος» μετά τη μη χορήγηση άδειας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, προχώρησε η πρόεδρος του Κοινοτικού Νέας Ερυθραίας Δήμητρα Δελή την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016, στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας.

Η κα Δελή χαρακτήρισε το περιστατικό «πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα» και επεσήμανε ότι το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέας Ερυθραίας διαχειρίστηκε το συγκεκριμένο περιστατικό με ψυχραιμία γιατί, όπως ανέφερε, «είναι πάντα διάφανο και καθαρό». 

Η πρόεδρος τόνισε επίσης ότι το Κοινοτικό Συμβούλιο δέχεται πιέσεις από πολίτες που δεν αντέχουν άλλο από την όχληση των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και από επιχειρηματίες που επιθυμούν την πολυπόθητη άδεια. Η επιλογή, όπως σημείωσε, έχει να κάνει με τη νομιμότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Επίσης η κα Δελή μίλησε για «σταθερή πολιτική» για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που ακολουθεί το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέας Ερυθραίας με σκοπό την προστασία της ποιότητας ζωής των πολιτών, αλλά και για τις δυσκολίες που συναντά στο έργο του.

Ακολούθησε διάλογος, καθώς και ανταλλαγή απόψεων με τους πολίτες για το θέμα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Νέα Ερυθραία, με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τα καταστήματα Παντελή Παπανικολόπουλο και τον αντιδήμαρχο Χρήστο Καλό να απαντούν στα ερωτήματα των πολιτών και να καταγράφουν τους προβληματισμούς τους.

Στο πλευρό της προέδρου και του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέας Ερυθραίας ήταν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here