Δήμος Κηφισιάς: Ειδικά κιγκλιδώματα σε ράμπες και διαγραμμίσεις.

0
634

Ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους πολίτες για την τοποθέτηση ειδικών κιγκλιδωμάτων σε ράμπες και διαγραμμίσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μιχάλη Καυγαλάκη:

«Ως Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας του Δήμου Κηφισιάς επιθυμώ την βελτίωση  των  συνθηκών στην κίνηση – κυκλοφορία των  συμπολιτών μας.

Με την τοποθέτηση ειδικών κιγκλιδωμάτων σε ράμπες και διαγραμμίσεις, στόχο έχουμε να αποτρέψουμε το παράνομο παρκάρισμα. Επίσης προσπαθούμε να επιτύχουμε-επισημάνουμε από όλους αυτούς τους οδηγούς τον σεβασμό  στο δικαίωμα των συνανθρώπων μας.

Την προσπάθεια μας αυτή (τοποθέτηση ειδικών κιγκλιδωμάτων) την ξεκινάμε από την λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου  όπου υπάρχει η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα λόγω της αγοράς κατά μήκος αυτής.

Σε πολλές περιοχές της πόλης μας παρατηρούμε αυτοκίνητα παρκαρισμένα όπως σε πεζοδρόμια, σε ράμπες των πεζοδρομίων, σε διαγραμμίσεις διαβάσεων, σε θέσεις που προορίζονται για τα αυτοκίνητα αναπήρων, σε διαβάσεις ΑΜΕΑ κα.

Με αυτά και άλλα πολλά χωρίς να είναι υπερβολή μπορούμε να πούμε ότι η πόλη μας με αυτές τις οδηγικές συμπεριφορές δεν είναι καθόλου φιλική για τους πεζούς και τους ανθρώπους με αναπηρία.

Τέλος πριν παρκάρουμε παράνομα ας ξανασκεφτούμε να βάλουμε τα πόδια μας στα παπούτσια ενός συμπολίτη μας που δεν μπορεί να κινηθεί όπως εμείς!

Ας σκεφτούμε πως θα ήταν να είμαστε εμείς στη θέση ενός ανθρώπου με αμαξίδιο! Να προσπαθήσουμε έστω για λίγο να φαντασθούμε τη ζωή μας διαφορετικά!!

Να περάσουμε στα παιδιά μας την κουλτούρα της αλληλεγγύης, την παιδεία της ατομικής ευθύνης πριν καν την διδαχτούν στα σχολεία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here