Δείπνο με θέα την Ακρόπολη.

0
430

Ζήνων Χριστοδουλίδης, Ανδρέας Χριστοδουλίδης, Γιάννης Χριστοδουλίδης.

Η Zela Jet, η νεοσύστατη εταιρεία με αντικείμενο τις ιδιωτικές πτήσεις στην Ευρώπη, παρέθεσε ένα μοναδικό δείπνο στο εστιατόριο Mappemonde, στο rooftop του Athens Capital Hotel στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τη συνεργασία της Zela Jet και της OysterJets.

Άλκηστις Πρίνου, Φένυ Μπούζα, Ντόλυ Φατσέα, Μαρίνα Λεών.

Ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, chairman της Zela Jet, καλωσόρισε τους συνεργάτες της εταιρείας από τον χώρο των αερομεταφορών και του τουρισμού, καθώς και επιλεγμένους press representatives και παρουσίασε στους καλεσμένους του μέσα από ένα σύντομο λόγο το αντικείμενο της συνεργασίας της Zela Jet με την OysterJets.

H οικογένεια Ανδρέα Χριστοδουλίδη.

Οι δύο εταιρίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή σεζόν. Με το ιδιωτικό αεροσκάφος Cessna Citation Mustang οι ταξιδιώτες μπορούν να ταξιδεύουν από οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης προς τα μαγευτικά νησιά της Ελλάδας, και πίσω στην πατρίδα τους, στο πλαίσιο της προσιτής πολυτέλειας.

Ζέλα Χριστοδουλίδη, Ναλίτα Καρρέρ, Ανδρέας Χριστοδουλίδης, Αγγελική Αγγελίδη, Φανή Λεβέντη, Σάντυ Παπαναστασίου.

Η Zela Jet, με έδρα τη Λεμεσό και περιφερειακά γραφεία σε Αθήνα και Λονδίνο, είναι θυγατρική της Zela Aviation, η οποία σε συνεργασία με μεγάλες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο και με μεγάλη γκάμα αεροσκαφών και ελικοπτέρων, παρέχει ποιοτικές εξατομικευμένες υπηρεσίες για ταξίδια αναψυχής και επαγγελματικά ταξίδια.

Chris Gaitanis, Ευριπίδης Τζήκας (Γενικός Διευθυντής Athens Capital Hotel), Γιάννης Χριστοδουλίδης.

Ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, Πρόεδρος της Zela Jet με πολυετή εμπειρία στον τομέα των αερομεταφορών, αναγνωρίζει τη μεταβλητότητα στον κλάδο των αερομεταφορών και τη θεωρεί ως μια δημιουργική πρόκληση που ωθεί τη Zela Jet να αναπτυχθεί σταδιακά, πάντα με γνώμονα την ευελιξία και την καινοτομία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Zela Jet: https://zelajet.com/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here