Δείτε ολόκληρη την εκπομπή στις 13/01/2015 του Λ. Λαζόπουλου που διέλυσε κυριολεκτικά ΝΔ και ΜΜΕ!

0
155

Επειδή πολλοί ζήτησαν να δουν την εκπομπή της Τρίτης 13/01/2015 του Λάκη Λαζόπουλου Αλ Τσαντίρι Νιουζ στην οποία στην κυριολεξία διέλυσε ΝΔ, και Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και απάντησε για το περιβόητο βίντεο Χαϊκάλη και για τα δικά του χρήματα που έβγαλε το εξωτερικό – νόμιμα – αναρτούμε ολόκληρο το χθεσινό επεισόδιο.

Πρόκειται για μια πολιτική παρέμβαση με στέρεα επιχειρήματα, και πολύ δύσκολα θα μπορέσει η ΝΔ και η κάθε ΝΔ να τα αντικρούσει. Ο Λ.Λαζόπουλος στην εκπομπή του κάνει εκτενή αναφορά και στην Δικαιοσύνη και στον τρόπο που έδρασε ως προς το θέμα Χαϊκάλη.

Αναφέρει και το περιβόητο ΕΣΡ που δεν επεμβαίνει στην αθλιότητα, του να μην εκπροσωπείται το τρίτο κόμμα της χώρας ο Λαϊκός Σύνδεσμος, στα κανάλια των μεγαλοεκδοτών. Το κάνει προς τιμήν του ενώ είναι γνωστό το μένος του εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου.

Να δώσετε και ιδιαίτερη βάση στην αναφορά που κάνει για τις επερωτήσεις στη Βουλή του ΛΑΟΣ και των βουλευτών του Α. Γεωργιάδη, Μ. Βορίδη κλπ. για τα εξοπλιστικά, κυρίως για τα υποβρύχια.

Καλό θα είναι στη ΝΔ να ανταπαντήσουν ένα προς ένα όλα τα επιχειρήματά του με αντίστοιχα αντεπιχειρήματα, γιατί αλλιώς το έχασαν το παιχνίδι. Δεν νομίζουμε ότι θα μπορέσουν να βρουν αλλά μπορούν να προσπαθήσουν.

Επειδή οι εικόνες στην τηλεόραση είναι πολύ ισχυρές και η σάτιρα είναι ακόμα πιο ισχυρή σας αφήνουμε να δείτε το επεισόδιο της Τρίτης 13/01/2015, και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα όπως γιατί σήμερα η ΝΔ επέλεξε να κάνει τον Λ. Λαζόπουλο πολιτικό της συνομιλητή εκδίδοντας εναντίον του Δελτίο Τύπου!

{videobox}88eIqX-tLXY{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here