«Δεν αγοράζουμε τουρκικά προϊόντα ούτε ταξιδεύουμε στην Τουρκία»!

0
186

Το εμπάργκο που έχουν κηρύξει κατά των Τούρκων οι πολίτες της Ορεστιάδας για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη και του ανθυπολοχαγού Άγγελο Μητρετώδη θα πρέπει να το υποστηρίξουμε ΟΛΟΙ οι δημότες Κηφισιάς.

Δεν αγοράζουμε τουρκικά προϊόντα ή υπηρεσίες, ούτε ταξιδεύουμε στην Τουρκία, μέχρι να απελευθερωθούν οι φυλακισμένοι στην Ανδριανούπολη Έλληνες αξιωματικοί.

Το μότο μας: «Δεν αγοράζουμε τουρκικά προϊόντα ή υπηρεσίες, ούτε ταξιδεύουμε στην Τουρκία, μέχρις ότου απελευθερωθούν οι φυλακισμένοι στην Ανδριανούπολη Έλληνες αξιωματικοί».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Σαν δημότης Κηφισιάς και σαν Σύμβουλος Έκδοσης της ηλεκτρονικής εφημερίδας Kifisia Press, θα στηρίξω με όση επικοινωνιακή δύναμη διαθέτω, την απόφαση των συμπολιτών των ενός εκ των δύο αξιωματικών στην Ορεστιάδα, να σταματήσουν να αγοράζουν τουρκικά προϊόντα και να σταματήσουν να επισκέπτονται τουριστικά την Τουρκία.

Πρέπει να το κάνουμε ΟΛΟΙ μαζί μέχρι να επιστρέψουν τα παλικάρια μας στα σπίτια τους.

Διαδώστε το όπου μπορείτε…..

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην αγοράζετε από τα ράφια των Super Markets όλα τα προϊόντα που έχουν κωδικό κατάληξης του Barcode το 869 από Τουρκία.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here