ΔΕΝ μπορεί η εκτός ελέγχου κατάσταση στο Πεδίον του Άρεως να συνεχιστεί…..κ. Δούρου.

0
204

Η κατάσταση στο Πεδίον του Άρεως είναι εκτός ελέγχου εδώ και χρόνια. Το πανέμορφο αυτό Πάρκο στην καρδιά της Αθήνας έχει μετατραπεί σε οχυρό κάθε είδους περιθωριακού και εγκληματικού στοιχείου.

Οι περίοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής υποφέρουν και φοβούνται. Τρομερές καταστάσεις, που δεν συνάδουν με την εικόνα μιας ευνομούμενης πρωτεύουσας. 

Η αποκλειστική αρμοδιότητα για το Πεδίον του Άρεως, για όσους δεν το γνωρίζουν, δεν ανήκει ούτε σε κάποιο υπουργείο ούτε στο Δήμο Αθηναίων. 

Αλλά στον εκάστοτε περιφερειάρχη Αττικής προσωπικά, που δεν κάνει επί χρόνια το παραμικρό για να αντιμετωπίσει το φοβερό πρόβλημα παρά τις διαμαρτυρίες και τις αιτήσεις των κατοίκων. 

Μήπως θα μπορούσατε κ. Ρένα Δούρου να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας, για να επιληφθείτε προσωπικά την αποκατάσταση ομαλών συνθηκών στο Πεδίον του Άρεως που έχει μετατραπεί δυστυχώς, λόγω διαχρονικής αδιαφορίας της Περιφέρειας Αττικής, σε εμπόλεμη ζώνη διακίνησης ναρκωτικών εις βάρος των Αθηναίων και της Αθήνας μας;

Υ.Γ. Η Ρένα Δούρου για το Πεδίον του Άρεως.

Σας υπενθυμίζουμε κ. Δούρου την «Απάντηση» σας στη δημόσια πρόσκληση των κατοίκων και φίλων του Πεδίου του Άρεως για την επίσκεψή σας στο πάρκο, ημερομηνίας 27/09/2017.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here