«Δεν υπήρξα ποτέ»

0
243

Το μυθιστόρημα της Θάλειας Κουνούνη «Δεν υπήρξα ποτέ», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη είναι παράλληλο με το «Χωρίς Εσένα» της Μαρίας Κωνσταντάρου.

Δύο βιβλία δημιουργούν την παράλληλη λογοτεχνία και έρχονται για να προσφέρουν στον αναγνώστη το απόλυτο μυστήριο κεντημένο με πάθος και έρωτα.

Όλα ξεκινούν σε μια έπαυλη σε μια τελετουργία. Εκείνος δεν περίμενε ποτέ πως ένα απλό πιόνι θα στοίχειωνε από εδώ και πέρα τη ζωή του. Εκείνη, μία γυναίκα παραδομένη στο φυλακισμένο πόθο της.

Η επιθυμία της αντιμέτωπη με τα σκοτάδια του. Οι ζωές τους προχωρούν παράλληλα κι εκείνος κάνει τα πάντα για να μην ενωθούν ποτέ. Άλλωστε, ποιος θα μπορούσε να γκρεμίσει τα τείχη που ύψωσαν οι τόσες ενοχές του παρελθόντος του; Κανείς.

Εκτός από τη δική του ανάγκη για λύτρωση. Τι περίεργο που κι αυτή ακόμη συμβάδιζε παράλληλα με τη δική της ανάγκη να τον τραβήξει στο φως…… 

Βιογραφικό συγγραφέως

Η Θάλεια Κουνούνη-Πολυβίου γεννήθηκε στην Αθήνα. Ζει μαζί με το σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά τους στην Κύπρο.

Έχει σπουδάσει Ακουολογία στο Λονδίνο και σήμερα διευθύνει εταιρεία που έχει αντικείμενο τον έλεγχο και την ενίσχυση της ακοής.

Από τις εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της: Το Τέλος Ήταν Μόνο η Αρχή, Κράτα με, Η Κιβωτός Σαλπάρει, Όπου και να ’Σαι, Σ’ Αγαπώ και Τα Χρώματα της Ζωής μου.

Επικοινωνία με τη συγγραφέα: akoun@cytanet.com.cy
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here